Bayram Bodrumlu Esnafı Güldürdü - Son Dakika
Güncel

Bayram Bodrumlu Esnafı Güldürdü

Bayram Bodrumlu Esnafı Güldürdü

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, bayram yoğunluğu esnafın yüzünü güldürdü.

26.07.2014 19:35  Güncelleme: 20:00

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde, bayram yoğunluğu esnafın yüzünü güldürdü. Otellerde doluluk oranının yüzde yüz olduğu belirtilirken, ilçede bayram nüfusunun 1 milyonu aşması bekleniyor.

Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala başlayan tatilci akını, Bodrum cadde ve sokakları hareketlendi. İlçeye girişte trafik akışı bazı noktalarda dururken, bazı yerlerde de durma noktasına geldi. Trafik ekipleri, uzun kuyruklar oluşmaması için bu konuda gün içerisinde sürdürdükleri çalışmalarına gece de devam etti.

NÜFUSUN 1 MİLYONU AŞMASI BEKLENİYOR

Tatilci akınının esnafı memnun ettiğini belirten Bodrum Ticaret Odası Başkanı Mahmut Kocadon, "Hepimiz bu bayramı bekliyorduk. Esnafın yüzü gülüyor. Yerli turist Bodrum Cadde ve sokaklarını doldurdu. Bizler de onları en iyi şekilde ağırlamaya çalışacağız. İlçemizin nüfusunun bir milyonu aşması bekliyoruz ki trafiğe baktığınızda kolaylıkla anlaşılıyor" diye konuştu. Kocadon ayrıca ağustos ayının bayram tatili kadar olmasa da yine yoğun geçmesini beklediklerini söyledi.

Bodrum'da 25 yıllık restoran işletmecisi Koray Şirin, "Cuma akşamından Bodrum'a tatilci akını olduğu belliydi. Halen gelenler var. Bu durumdan memnunuz. Bayramın ardından Ağustos ayından da umutluyuz. Yoğun geçeceği inancındayız" dedi. - Bodrum

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayram Bodrumlu Esnafı Güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement