Bayramiç'te Şüpheli Çanta Paniğe Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Bayramiç'te Şüpheli Çanta Paniğe Neden Oldu

Bayramiç\'te Şüpheli Çanta Paniğe Neden Oldu

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ndeki bir dershanenin kapısına bırakılan sahipsiz çanta, içinde bombalı olabileceği şüphesiyle paniğe neden oldu.

03.09.2015 16:47

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ndeki bir dershanenin kapısına bırakılan sahipsiz çanta, içinde bombalı olabileceği şüphesiyle paniğe neden oldu. Bomba imha uzmanı beklenirken, çevredekilerden birinin "Bu çantayı dün de burada gördüm. İçi boştu" demesi çevredekilerin rahatlamasına neden oldu.

Bayramiç Otogarı karşındaki bir dershanenin kapısını bırakılan sahipsiz bir alet çantası, içinde bomba olabileceği şüphesiyle korkuya neden oldu. Dershane sahibinin ihbarı üzerine bugün saat 13.30 sıralarında sevk edilen polis ekipleri, çevre güvenliğini sağlayıp, çantanın bulunduğu bölgeyi güvenlik şeridiyle çevirdi. Bomba imha ekibi istendi. Bu sırada çevrede bulunanlar arasındaki Faik Yıldırım, polislere bu çantayı dün de gördüğünü ağzının açık ve içinin boş olduğunu söyledi. Bunun üzerine çantayı açan polis ekipleri, içinin boş olduğunu belirledi. Polis, çantayı kimin bıraktığının belirlenmesi için çalışma başlattı. - Bayramiççanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bayramiç'te Şüpheli Çanta Paniğe Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement