Bayramiç'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Bayramiç'ten Kısa Kısa

Vergi Haftası kutlamaları başladı.

24.02.2014 12:30

Bayramiç'te, Vergi Haftası kutlamaları başladı.

Bayramiç Mal Müdürlüğü çalışanları ilk olarak Yıldırım Akbulut Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sundu, saygı duruşunda bulundu.

Daha sonra İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya'yı makamında ziyaret eden Mal Müdürü Sinan İnan ve personeli, Vergi Haftası dolayısıyla yapacakları etkinlikler hakkında bilgi verdi.

İnan, Vergi Haftası'nın, verginin toplum kalkınmasındaki önemi ve ekonomik büyümedeki rolünü toplum kesimlerine benimsetilmesi, vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığını kamuoyuna kazandırmak amacıyla her yıl kutlandığını belirterek, "Vatandaşlarımızdan isteğimiz, öncelikle kayıt dışının kayıt altına alınması ve vergi kayıp, kaçağının önlenmesi için alış verişlerinde belge istemeleri" dedi.

Doğa severler Kaz Dağları'nda buluştu

Çanakkale Ayak İzi Doğa ve Yürüyüş Sporları Grubu üyeleri, Kaz Dağları'nda bir araya geldi.

Yaklaşık 50 kişilik grup, Çırpılar köyüne gelerek rehber Mehmet Özenç ile Kaz Dağları'na hareket etti. Yaklaşık 12 kilometrelik güzergahta yürüyüş yapan grup üyeleri Sarı Kaya mevkisinde mola verip, rehberden bölgeyle ilgili bilgi aldı.

Grup lideri Mehmet Tekin, doğayı seven, doğanın ve çevrenin temizliğine özen gösteren bir topluluk olduklarını belirterek, "Kaz Dağları bizim için bin pınarlı İda değil, bin pınarlı cennet. Bu güzellikleri görmek, havayı teneffüs etmek için tekrar buraya geleceğiz. Kaz Dağları'nın zirvesinden haykırmak istiyorum, Kaz Dağları'nın üstü altından daha değerlidir" dedi. - Çanakkale

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bayramiç'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement