Bayrampaşa'da İki Yeni Bilgievi Daha Eğitime Kazandırıldı - Son Dakika
Yerel

Bayrampaşa'da İki Yeni Bilgievi Daha Eğitime Kazandırıldı

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

27.02.2015 16:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayrampaşa Belediyesi tarafından çocukların eğitim hayatına katkı sunacak olan toplamda bin 300 öğrenci kapasiteli Cevatpaşa ve Terazidere Bilgievleri düzenlenen törenle hizmete açıldı. Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, ilçede her mahalleye bir bilgievi açılacağı müjdesini verdi.

Bayrampaşa Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Cevatpaşa ve Terazidere bilgievleri Bayrampaşalı öğrencilerin hizmetine açıldı. Cevatpaşa Mahallesi'nde gerçekleşen törende Terazidere Bilgievi'nin açılışı da yapıldı. Açılışı yapılan iki bilgievi ile birlikte bölgede 7'inci bilgievi hizmete sunulurken, toplamda her iki bilgievinde de bin 300 öğrenci eğitim görecek.

Bilgievleri açılış törenine, Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen, Bayrampaşa İlçe Emniyet Müdürü Aytekin Uyar, AK Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Kemal Oğuz Kıdıl, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdülaziz Yeniyol, Bayrampaşa Müftüsü İzzet Şener ve çok sayıda vatandaş katıldı. Program İstiklal Marşı okunması ile başladı ardından protokol üyeleri birer konuşma yaptı.

"HER MAHALLEYE BİR BİLGİ EVİ AÇACAĞIZ"

Öğrencilerin eğitim hayatına, başarılarına katkı sunmayı amaçladıklarını belirten Başkan Aydıner, "Açılışını gerçekleştirdiğimiz bilgievi yanında bulunan ortaokul için büyük bir şans burası 650 öğrenci kapasiteli. Diğer açılışını gerçekleştirdiğimiz bilgievi de aynı şekilde 650 öğrenci kapasiteli. Bilgi evi içerisinde çocukların yatarak kitap okuyabilecekleri mekanlar hazırladık. Bayrampaşa Belediyesi olarak Cevatpaşalıların ihtiyacı olan bilgi evi açılışını gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Aydıner, eğitim alanında hizmetlerinin devam edeceğini sözlerine ekleyerek, "Her mahallede nasip olursa bir bilgievi açacağız. Çocuklarımızı geleceğe yetiştirmemiz lazım. Onlar ülkemizin gelecekleri. Onlar birer çiçek birer gül onları koklarken güzel koklamamız lazım" ifadelerini kullandı.

Törenin ardından protokol üyeleri bilgievini gezdi. Açılışı gerçekleştirilen bilgievlerinde İngilizce, Matematik, Fen Bilgisi ve Türkçe branşlarında öğrencilere eğitim verilecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bayrampaşa'da İki Yeni Bilgievi Daha Eğitime Kazandırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement