Baz İstasyonu Direğinde İntihara Kalkıştı, Talebi Karşılandı - Son Dakika
Güncel

Baz İstasyonu Direğinde İntihara Kalkıştı, Talebi Karşılandı

Baz İstasyonu Direğinde İntihara Kalkıştı, Talebi Karşılandı

Bartın'da, belediyenin köfte ekmek satması için kendisine yer göstermediği gerekçesiyle baz istasyonu direğine çıkarak intihara kalkışan seyyar satıcı 28 yaşındaki Mehmet Arabacı'yı polis ikna etti.

07.05.2015 14:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'da, belediyenin köfte ekmek satması için kendisine yer göstermediği gerekçesiyle baz istasyonu direğine çıkarak intihara kalkışan seyyar satıcı 28 yaşındaki Mehmet Arabacı'yı polis ikna etti. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile görüştürülen Arabacı'ya, istediği yerde satış yapma izni verildi.

Aladağ Mahallesi'ndeki boş arazide bulunan GSM operatörüne ait baz istasyonu direğinde Mehmet Arabacı'yı görenler polise haber verdi. Polis, 100 metre boyundaki direğin üst noktasına kadar çıkan Arabacı'yı ikna etmeye çalıştı. Arabacı, "Benim kimsem yok. Alnımın akıyla para kazanmak istiyorum. Herkes beni dışlıyor. Artık yaşamak istemiyorum. Ben kimseden para istemiyorum. Çalışarak paramı kazanmak istiyorum" dedi.

Asayiş Şube Müdürü Ümit Yaşar Güler'in, Belediye Başkanı ile görüştürme sözü vererek ikna ettiği Mehmet Arabacı, direkten indi. Yaklaşık 10 dakikada direkten inebilen Güler, yakınlarına ve komşularına sarılarak gözyaşı döktü.

Ambulansta sağlık kontrolü yapılan Arabacı, daha sonra belediyeye götürüldü. Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ile görüşen Mehmet Arabacı'ya, halkın yoğun olduğu Kemer Köprü mevkisinde köfte ekmek satışı yapmasına izin verildi. Sorunu çözülen Arabacı, mutlu bir şekilde belediyeden ayrıldı. - Bartın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baz İstasyonu Direğinde İntihara Kalkıştı, Talebi Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement