Bazalt Sırası Mehmet Akif Caddesinde - Son Dakika
Yerel

Bazalt Sırası Mehmet Akif Caddesinde

Bazalt Sırası Mehmet Akif Caddesinde

Düzce Belediyesi, şehir içi trafik akışında büyük öneme sahip olan bulvarların yeniden asfaltlanması için geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlamıştı.

09.08.2016 12:27

Düzce Belediyesi, şehir içi trafik akışında büyük öneme sahip olan bulvarların yeniden asfaltlanması için geçtiğimiz günlerde çalışmalara başlamıştı. Kuyumcuzade Bulvarından başlayan çalışmalarda sıra Mehmet Akif Caddesine geldi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in bizzat inceleyerek bulvarlarda ortaya çıkan asfalt aşınması ve bozulmaları tespiti üzerine Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince çalışmalar başlatılmıştı. Şehir içi trafik akslarında önemli bir yer tutan bulvarların yeniden asfaltlanması için çalışmalar geçtiğimiz günlerde Kuyumcuzade Bulvarı üzerinde başladı. Mehmet Akif Caddesi üzerinde devam eden çalışmalar kapsamında trimer kazıyıcı ile asfalt kazıma işlemi yapılan caddede deforme olan asfalt tabakası kaldırılıyor.Kazıma işleminin tamamlanması ile birlikte Kuyumcuzade ve Atatürk Bulvarlarında olduğu gibi Mehmet Akif Caddesine de bazalt asfalt serilecek. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bazalt Sırası Mehmet Akif Caddesinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement