BBP Başkanı Destici: ?bu Mücadele Kökleri Kazınıncaya Kadar Devam Etmeli? - Son Dakika
Güncel

BBP Başkanı Destici: ?bu Mücadele Kökleri Kazınıncaya Kadar Devam Etmeli?

BBP Başkanı Destici: ?bu Mücadele Kökleri Kazınıncaya Kadar Devam Etmeli?

BBP Başkanı Destici: 'Bu mücadele kökleri kazınıncaya kadar devam etmeli'Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA,(DHA) BÜYÜK Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Ankara Gölbaşı mevkisinde bulunan Polis Özel Harekatı ziyaret etti.

25.07.2016 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BBP Başkanı Destici: 'Bu mücadele kökleri kazınıncaya kadar devam etmeli'

Can Mert ŞİMŞEK/ANKARA,(DHA) BÜYÜK Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, darbe girişimi sırasında saldırıya uğrayan Ankara Gölbaşı mevkisinde bulunan Polis Özel Harekatı ziyaret etti. Emniyet Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy'a başsağlığında bulundu.

"SALDIRININ NE DENLİ BÜYÜK OLDUĞUNU GÖRMÜŞ OLDUK"

BBP Genel Başkanı Destici olay yerini inceleyerek basın açıklamasında bulundu. Destici, 'Olay yerini inceleyerek hasarın, kahpeliğin ve saldırının ne büyük olduğunu görmüş olduk. Şehitlerimize Allah'tan Rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim. Bir daha böyle acılar yaşatmamasını temenni ederim. Bu yapılanma ile mücadelenin, kökü kazınıncaya kadar devam etmesi gerekli. 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin büyük bir badireyi el birliği ve güç birliği içerisinde atlattı. Bu hainliği yapan FETÖ yapılanmasını lanetliyorum.' dedi.

TURAN AKSOY'A TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ

Destici, darbe girişimi sırasındaki bombardımanda 47 Özel Harekatçı polisin şehit düştüğü Gölbaşı'ndaki Özel Harekat Daire Başkanlığını ziyaret etti. Ziyaretinde Emniyet Özel Harekat Daire Başkanı Turan Aksoy'a başsağlığı dileyerek, saldırı sırasında yaşananlara ilişkin bilgi aldı. Kur'anı Kerim okunmasının ardından Destici, Aksoy'a Türk bayrağı hediye etti. Destici, "Türkiye daha önce de darbelere karşı karşıya kalmıştı ama böyle haini ile karşı karşıya kalmamıştı." dedi.

(Tür: Ankara)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BBP Başkanı Destici: ?bu Mücadele Kökleri Kazınıncaya Kadar Devam Etmeli? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement