BDP: Saldırı İstihbarat Bilgileri Dışında Geliştiğini Düşünmüyoruz - Son Dakika
Güncel

BDP: Saldırı İstihbarat Bilgileri Dışında Geliştiğini Düşünmüyoruz

BDP: Saldırı İstihbarat Bilgileri Dışında Geliştiğini Düşünmüyoruz

DBP Diyarbakır İl Eşbaşkanı Ali Şimşek, "Suruç'ta böyle bir saldırı oluyorsa bu saldırıların devlet istihbarat bilgileri dışında geliştiğini düşünmüyoruz" dedi.

20.07.2015 15:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kobane'ye geçmek üzere Şanlıurfa'nın Suruç ilçesine gelen SGDF üyesi gençlere yönelik bombalı saldırıyı kınayan Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) Diyarbakır İl Eşbaşkanı Ali Şimşek, saldırının devletin istihbaratının bilgisi dışında geliştiğini düşünmediklerini söyledi.

Seçim öncesinde Diyarbakır mitinginde başlayan, son olarak Suruç'ta gençlere yönelik saldırının AKP hükümetinin politikalarından bağımsız düşünülemeyeceğine vurgu yapan Şimşek şöyle dedi:

"Son dönemlerde hükümet sözcülerinin savaşın yeniden gündemleştirilmesi ve saldırılara dönük açıklamaları bu saldırıya denk düşmesi manidardır. Suruç'ta meydana gelen patlamanın halkımızın kazanımlarına dönük alçakça bir saldırıdır. Özgürlük ve demokrasi mücadelesi veren halklar bu tür saldırılarla engellenemeyeceğini belirtmek istiyoruz. Diyarbakır'da yüz binlerin olduğu bir alana birileri bombalar yerleştirebiliyor. Sonra Suruç'ta böyle bir saldırı oluyorsa bu saldırıların devlet istihbarat bilgileri dışında geliştiğini düşünmüyoruz. Suruç'taki saldırı da bundan bağımsız değildir"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel BDP: Saldırı İstihbarat Bilgileri Dışında Geliştiğini Düşünmüyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • turkiye: ben polisim ustunuzu basinizi aratmayan sizsiniz kendi adamlariniz ariyor oacagida bu bu kafayla devam edin 0 0 Yanıtla
  • OGAN ORDULU: Alì §imsek iatihbarat ve siz tüm teror saldirilarini biliyosunuz... 0 0 Yanıtla
  • OGAN ORDULU: TERÖR ÖRGÜTÜ NE VE KÌM OLURSA OLSUN LANETKEYEBÌLEN BÌR TOPLUM OLURSAK ÌNSAN OLMUSUZ DEMEKTÌR... KAHROLSUN ÌSÌD KAHROLSUN PE KA KA KAHROOLSUN TÜM TERÖRÌSTLER VE DESTEKÇÌLERÌ... 0 0 Yanıtla

Advertisement