Beardyman, Onra ve Iskeletor Güçlerini Birleştiriyor - Son Dakika
Güncel

Beardyman, Onra ve Iskeletor Güçlerini Birleştiriyor

18 Aralık'ta Babylon Bomonti'de gerçekleşecek gecede İskeletor, DJ setiyle dans pistinin ilk kıvılcımını ateşleyerek gecenin açılışını yapacak.

09.12.2015 12:09

Sıra dışı beatbox yeteneği ve canlı loop'larla yaptığı şaşırtıcı canlı performanslarıyla bir efsaneye dönmüş Beardyman, Fransız prodüktör Onra ve RBMA Paris'e bu yıl Türkiye'den kabul edilen İskeletor Red Bull Music Academy Night etkinliğine konuk olacak.

Beardyman, Onra ve Iskeletor, Red Bull Music Academy Night kapsamında 18 Aralık Cuma akşamı Babylon Bomonti'de güçlerini birleştiriyor.

Gecenin ilk konuğu noise/grime/glitch hop etkileşimli DJ setiyle İskeletor olacak. 2015'in Red Bull Music Academy Paris katılımcılarından olan İskeletor ismi altında müzik üreten Kerem Sevinçli, noise/grime/glitch hop etkileşimli, dinleyiciyi rahatsız ederek uyarmaktan korkmayan bir sound peşinde çalışmalarını sürdürüyor. Yıllar boyunca otonom bir şekilde müzik yayınlama yolunu seçen Iskeletor, bir etiket altında ilk yayınını 2013 yılında Tektosag label'ından dijital bir EP'yle yaptı. Ocak 2015'te Portland'lı label Boomarm Nation'dan kaset/7 plak olarak çıkan debut albümünün üzerine, İngiliz Blacklist label'ıyla yeni plak çalışmalarını sürdürmektedir.

BBC'nin "Beat'lerin ve Sound'un Kralı" diye nitelendirdiği Beardyman, tamamen kendi ağzıyla çıkardığı beat'leri kaydediyor, kendi bedenini enstrüman olarak kullanıyor. Beatbox alanında çığır açan Beardyman, ilham kaynağı olarak MC Xander'ı gösteriyor ve onun gibi Korg Kaoss Pad 3'i ile harikalar yaratıyor. İngiltere'nin 2007 Beatbox şampiyonu Beardyman'in videoları Youtube'de izlenme rekorları kırıyor.

18 Aralık'ta gerçekleşecek RBMA Night'ın bir diğer konuğu ise Parisli prodüktör Onra. Red Bull Music Academy mezunu olan prodüktör, bugüne dek altı albüm yayınladı. "Chinoiseries" ve "Long Distance" albümleriyle ses getiren Vietnam asıllı Fransız prodüktör Onra, 2012'de kaydettiği "Deep In The Night" albümü ile müzik dünyasında kendinden söz ettiren isimlerden biri haline geldi. Asya'dan taşıdığı mirası modern ritimlerle birleştiren Onra, son olarak Buddy Sativa ile ortak projesi Yatha Bhuta Jazz Combo ile caz etkili bir albüme imza attı. Boogie'den hip hop'a ve son olarak caza, çeşitli sularda gezinen Onra, Babylon'da DJ setiyle karşımızda olacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beardyman, Onra ve Iskeletor Güçlerini Birleştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement