Bedence Sağlam, Fikirce Uyanık ve Ahlakça Dürüst Öncü Bir Nesil" Projesi Tanıtıldı - Son Dakika
Yerel

Bedence Sağlam, Fikirce Uyanık ve Ahlakça Dürüst Öncü Bir Nesil" Projesi Tanıtıldı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Bedence Sağlam, Fikirce Uyanık ve Ahlakça Dürüst Öncü Bir Nesil" projesi tanıtıldı.

17.01.2015 12:32

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen "Bedence Sağlam, Fikirce Uyanık ve Ahlakça Dürüst Öncü Bir Nesil" projesi tanıtıldı.

Keçiören ve çevre ilçelerde 12-18 yaş aralığındaki gençlere manevi, kültürel ve sportif alanlarda eğitim verilmesinin amaçlandığı projenin açılış töreni, Ankara'daki Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Yunus Emre Gençlik Kulübü Başkanı Fatih Ünal, açılış konuşmasında, gençlerle güzel işlere imza atacaklarını belirterek, "Bundan sonra sadece Yavuz Sultan Selim, Fatih Sultan Mehmet, Yunus Emre ve Mevlanaları anmayacağız, çocuklarımızın da öyle olması için gayret göstereceğiz" dedi.

Ahlaklı gençler yetiştirmek için çalıştıklarını ifade eden Ünal, "Aktif olursanız insanlar uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklara kapılmaz. Aktif çalışan insanlar üretmeliyiz. Biz sağlıklı, kaliteli, ahlaklı ve ülkesine faydalı genç nesil yetişsin istiyoruz. İnşallah bu gençlerimiz, 10-15 yıl sonra ülkenin geleceği olacaklar ve güzel işler başaracaklar" diye konuştu.

Etkinlik, Kuran-ı Kerim tilaveti ve izcilerin yemin töreninin sergilenmesinin ardından sona erdi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bedence Sağlam, Fikirce Uyanık ve Ahlakça Dürüst Öncü Bir Nesil' Projesi Tanıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement