Bedük Best FM'deydi - Son Dakika
Güncel

Bedük Best FM'deydi

Bedük Best FM\'deydi

Geçen yıl Grammy'de 5 dalda aday adayı olan Bedük; "Ödül, şan, şöhret benim için önemli değil" dedi.

03.01.2014 15:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bedük, "Bedük 10" adlı yeni albümü ile bugün 11.30-12.00 arası Best FM'de "Arzu'nun İnleyen Nağmeleri"ne canlı yayın konuğu oldu.

Arzu Çağlan; Önce İngilizce albümlerinden konuşmak istiyorum, neler söyleyeceksin? diye sorduğunda;

"Şuana kadar 4 tane İngilizce dans müziği albümü çıkarttım, tabi Türkiye'de en iyi klibi çeksen de İngilizce dans müziği olunca yayınlayacak kanal bulamıyorsunuz, öyle olunca ve yaptığınız müziği ön plana çıkaramıyorsunuz. Benim yaptığım müzik Avrupa'da değil de Amerika'da çok daha iyi gidiyor. Hatta 2013'te 5 dalda Grammy ödüllerinde aday adayı olduk. "Yılın Elektronik Dans müziği Albümü, Yılın Şarkısı, Yılın Sıngle'ı, Yılın Çıkış Yapan Şarkıcısı, Yılın Albüm Kartonet Tasarımı" dallarında Grammy'de aday adayı olduk. Yani orada müziğim fark ediliyor, listelere de giriyorum. Ama benim için ödül, şan, şöhret çok önemli değil, asla amacım bu değil. Yaptığım müziği seviyorum, insanları eğlendirmeyi seviyorum, bu yolculuğun keyfini çıkarıyorum ve bu bana yetiyor.
İşin enteresanlığı da şu bence; Türkiye'de "Bedük"gibi bir isim ile İngilizce dans müziği yaparak, kendi firmamdan albüm çıkarıyorum.

Justin Bieber'in; "Cezmi Biber" adı ile Türkiye'den çıktığını düşünün, hiçbir kariyeri olamazdı, o yüzden ben çok iyi durumdayım" dedi.

Arzu Çağlan; Peki yeni albümüne dönelim, "Bedük 10" Türkçe bir albüm, fark var mı, anlatır mısın? sorusunu;

"Bedük 10"'da yine dans müziği yapıyorum. Bu albümde farklı dans müziği türlerini bir araya getirdim. Çok güzel funk şarkıları, disco şarkıları var, daha electro house şarkıları var. En kulüp havasına uygun şarkım "Benim Gecem", tam 2014 şarkısı hatta 2.klibi de ona çekiceğiz," diye yanıtladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bedük Best FM'deydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'
    21:47 Ferhat Akbaş: 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız'

    Eczacıbaşı Dynavit Başantrenörü Ferhat Akbaş, pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları şampiyonluk maçıyla ilgili, 'Sonuna kadar şampiyonluğu kazanmak isteyen bir takımız. Kızları görüyorsunuz, bugün gözlerinden alev çıkıyordu. Aynı oyunu pazar günü de tekrar etmek istiyoruz' dedi.

  • Elif Şahin: 'Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik'
    21:43 Elif Şahin: 'Ya tamam ya devam maçıydı ve biz devam dedik'

    Eczacıbaşı Dynavit'in başarılı oyuncusu Elif Şahin, Fenerbahçe'yi 3-0 yenerek seriyi 2-2'ye getirdikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, 'Ya tamam ya devamdı ve biz devam ettik. Takımca çok güzel bir oyun sergiledik. Takımımla gurur duyuyorum' dedi.

  • Denizli'de Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti
    21:39 Denizli'de Motosiklet Kazası: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

    Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti. 18 yaşındaki Mehmet Arda Saylan'ın kullandığı motosiklet, Hüseyin Çokal Caddesi'nde yoldan dönüş yapmaya çalışan bir otomobille çarpıştı. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan incelemede, motosiklet sürücüsü Saylan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği tespit edildi. Otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.


Advertisement