Begonvil Alaçatı Emıtt Fuarı'nın Yıldızı Oldu - Son Dakika
Güncel

Begonvil Alaçatı Emıtt Fuarı'nın Yıldızı Oldu

Begonvil Alaçatı Emıtt Fuarı\'nın Yıldızı Oldu

Alaçatı'da misafirlerine 12 ay boyunca hizmet veren Begonvil Otel, Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın yıldızı oldu.

28.01.2016 13:54  Güncelleme: 13:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl Fuara ilk kez katılan ve Çeşme standında tanıtım gerçekleştiren Begonvil Alaçatı Butik otel, bünyesindeki havuzu, saunası ve Türk hamamı ile misafirlerine hizmet veriyor.

Fuar'da Alaçatı'nın güzelliklerini dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilere anlattıklarını dile getiren Begonvil Alaçatı Otel Operasyon Müdürü Yasemin Bıçakçıoğlu, EMITT Fuarı'nda büyük ilgi gördüklerini söyledi.

Alaçatı'da yaz kış eviniz

Alaçatı'da 12 ay hizmet sunduklarını ve özel günlerde yaptıkları süprizlerle misafirlerini ağırladıklarını anlatan Bıçakçıoğlu, "14 Şubat tarihinde bizi tercih eden misafirlerimize özel hediyelerimiz olacak. Güzel bir ortam yaratarak şömine başında bu özel günlerini en hoş şekilde geçirmelerini sağlayacağız. Alaçatı'da 7-11 Nisan tarihinde yapılacak Ot festivalinde de misafirlerimizi otelimize bekliyoruz. 10 odalı butik bir otel olmamıza rağmen bünyemizde havuz, sauna ve ve Türk hamamının birlikte yer aldığı Alaçatı'da tek oteliz. Misafirlerimize yaz-kış ev sıcaklığında hizmet sunmak için otelimize bekliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Begonvil Alaçatı Emıtt Fuarı'nın Yıldızı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement