Behzat Bulvarı Tokat Trafiğini Rahatlatacak - Son Dakika
Yerel

Behzat Bulvarı Tokat Trafiğini Rahatlatacak

Behzat Bulvarı Tokat Trafiğini Rahatlatacak

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Behzat Bulvarı’nın standardının yükseltilmesi ile GOP Bulvarı’ndaki trafiğin bir nebzede olsa rahatlayacağını söyledi.

26.08.2014 12:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Behzat Bulvarı'nın standardının yükseltilmesi ile GOP Bulvarı'ndaki trafiğin bir nebzede olsa rahatlayacağını söyledi.

Tokat'ın Gaziosmanpaşa Bulvarı'ndan sonra ikinci alternatif yolu olan Behzat Bulvarı'nda asfaltlama çalışması başladı. Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Tokat Belediye Başkan Yardımcısı Osman Altınordu ile Behzat Bulvarı'nda yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Alt yapı ve yağmur suyu giderlerinin yenilenmesinin ardından asfalt çalışmalarının yapıldığını belirten Başkan Eroğlu, yolun her iki tarafındaki kaldırımlarında yayaların rahatlıkla yürüyebilmesi için genişletildiğini kaydetti. Başkan Eroğlu, Behzat Bulvarı'nın yetersiz olan altyapısı ve bozuk olan yolunun yenilenmesinin ardından derenin içini ve çevre düzenlemesini yapacaklarını kaydetti. Behzat Bulvarı'nın eski Niksar yolu kavşağı ile Üçgen kahve arasında kalan her iki yönün asfaltlanacağını ifade eden Başkan Eroğlu, vatandaşın artık bu yolu tercih ederek GOP Bulvarı'ndaki trafiğin bir nebzede olsa rahatlayacağını belirterek, "Trafiği rahatlatmak adına Behzat Bulvarı'nın standartlarını yükseltmeliyiz ki insanlar buradan araçları ile geçebilsinler. Ticaret ve trafik anlamında yoğunluğun birazda Behzat'a aktarılması gerekiyor. Bu da standartları yükseltmekle, daha kullanışlı ve estetik bir bulvarı vatandaşın hizmetine sunmakla olur" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Behzat Bulvarı Tokat Trafiğini Rahatlatacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement