Bekir Sıtkı Durgun'da Karne Sevinci - Son Dakika
Güncel

Bekir Sıtkı Durgun'da Karne Sevinci

Bekir Sıtkı Durgun\'da Karne Sevinci

Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu öğrencileri, 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı 1. Döneminin sonunda karnelerine kavuşmanın sevincini yaşadılar.

24.01.2015 09:44  Güncelleme: 09:45

Dönem sonunda çalışmalarının karşılığını gören öğrencilerin mutluluğu görülmeye değerdi. Karnelerini öğretmenlerinden alan öğrenciler 15 günlük tatile çıkıp dinlenecek olmanın gururuyla arkadaşları ve öğretmenleriyle vedalaştılar.

Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu'nda yapılan törene Arifiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Tellioğlu da katıldı. Öğrencileri tebrik eden Tellioğlu, onların sevincine ortak oldu. Başarılarından dolayı öğrecileri kutlayarak velilere, öğretmenlere ve okul idarecilerine teşekkür etti. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği törende, öğrenciler mutluluklarını aileleriyle paylaştılar.

4. sınıflarda Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu tarafından yapılan Seviye Tespit Sınavında her sınıfın birinci, ikinci ve üçüncü olan öğrencileri, Okul Müdürü Cemal Yamak tarafından madalya ile ödüllendirildi. Ayrıca sportif ve sosyal faaliyetlerde ilimizde başarı gösteren öğrenciler iftihar belgesiyle ödüllendirildi.

Törende konuşma yapan Bekir Sıtkı Durgun İlkokulu Okul Müdürü Cemal Yamak öğrencileri başarılarından, velileri ilgilerinden ve öğretmenleri de emeklerinden dolayı tebrik ederek, iyi tatiller diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bekir Sıtkı Durgun'da Karne Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement