Belçim Bilgin ve Oğlu Rodin Çocuk Şehrinde Eğlendi - Son Dakika
Güncel

Belçim Bilgin ve Oğlu Rodin Çocuk Şehrinde Eğlendi

Belçim Bilgin ve Oğlu Rodin Çocuk Şehrinde Eğlendi

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan, oğlu Rodin ile birlikte çocuk şehri KidzMondo'da eğlenceli bir gün geçirdi.

29.03.2014 10:09

Ünlü oyuncu Belçim Bilgin Erdoğan, oğlu Rodin ile birlikte çocuk şehri KidzMondo'da eğlenceli bir gün geçirdi. Rodin doktor, itfaiyeci, polis, pilot gibi meslekleri deneyimlerken annesi onun her anını fotoğrafladı.

Yılmaz Erdoğan ile mutlu bir evliliği olan Belçim Bilgin, oğlu Rodin ile birlikte Trump Alışveriş Merkezi'nin içinde açılan çocuk şehri KidzMondo'daydı. Çocukların kendileri için tasarlanmış özel bir şehirde meslekleri deneyimlediği KidzMondo'da sırasıyla pilot, doktor, itfaiyeci, polis olan Rodin'i annesi de heyecanla izledi, onun her anının fotoğraflarını çekti.

Kazandığı parayla bıyık yaptırdı

Babasına benzerliğiyle dikkat çeken Rodin; önce seçtiği mesleklerin kostümlerini giydi, o mesleğin ne iş yaptığını öğrendi, ardından da çalışıp para kazandı. Önce pilot oldu, gerçek bir uçağın kokpitine geçti. Diş doktoru olup hasta tedavi etti, polis olup kaybolan parayı aradı. İtfaiyeci olduğunda da annesiyle birlikte yanan bir binayı söndürdü. Kazandığı paralarla ise berberde bıyık yaptırdı ve kendisine hediye aldı.

Kendisi oğlunun,hayranları onun fotoğraflarını çekti

BelçimBilgin, oğlunu heyecanla ve tebessümle izledi, onun her anının fotoğraflarını çekti. Bu arada kendisi de hayranlarından gelen istekleri kıramayıp onlarla birlikte bol bol fotoğraf çektirdi. Ünlü oyuncu "Oğlunuzun ileride hangi mesleği seçmesini istersiniz?" sorusuna ise "Kendisi hangi mesleği seçerse biz saygı göstereceğiz. Annesi ve babası gibi hayatı boyunca en sevdiği işi yapsın, başka bir şey istemem" dedi.

Belçim Bilgin ve Rodin yaklaşık 4 saat KidzMondo'da kaldıktan sonra Trump Alışveriş Merkezi'nin çocuk katına geçti. Oğlunu bu kattaki oyuncaklara bindiren Belçim Bilgin, kapanışla birlikte AVM'den ayrıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belçim Bilgin ve Oğlu Rodin Çocuk Şehrinde Eğlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement