Belediye Başkanı Güvenç Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Güvenç Muhtarlarla Buluştu

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Halil Haktankaçmaz ve dernek üyeleriyle buluştu.

24.04.2014 14:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Türkiye Muhtarlar Derneği Şanlıurfa Şubesi Başkanı Halil Haktankaçmaz ve dernek üyeleriyle buluştu.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye toplantı salonunda düzenlenen toplantıda, seçimlerde seçilen tüm muhtarlara görevlerinde başarı temennisinde bulunan Güvenç, muhtarlar tarafından hazırlanan talep ve öneri dosyasını teslim aldı.

Göreve geldikleri günden itibaren belediyede yeniden yapılanma çalışmalarına başladıklarını ifade eden Başkan Güvenç, ilk olarak konut, trafik, imar parklar ve tapu sorunlarının çözümü için çalışacaklarını belirtti.

Kadro ve daire başkanlıklarını oluşturduklarını ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:

"ŞUSKİ'yi kurduk, daire başkanlıkları ve şube müdürlüklerimizi gerekli sayıya getirdik. 5 yıl içerisinde Belediye, Şanlıurfalı'lara teknik açıdan hizmet eden bir kurum olacak. Belediyeyi pratik, seri çalışan bir kuruluş haline getireceğiz. Burada sizler çok önemlisiniz, bizleri uyaracaksınız, verdiğimiz sözlerin takipçisi olacaksınız. Gördüğünüz tüm sorunları bizlere bildirin."

Haktankaçmaz ise Güvenç'e yeni görevinde başarılar dileyerek, muhtarların tüm sorunlarını kendisine ileteceklerini ifade etti. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Güvenç Muhtarlarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement