Belediye Başkanı Tahsin Babaş'tan Ahşap Fuarı çağrısı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Tahsin Babaş'tan Ahşap Fuarı çağrısı

Belediye Başkanı Tahsin Babaş\'tan Ahşap Fuarı çağrısı

Ahşabın korunmasına yönelik Hemel firmasının düzenlediği eğitim seminerine katılan Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Kastamonu'nun bir ahşap kenti olduğunu ve ahşabı korumayı öğrenmesi gerektiğinin altını çizdi.

29.04.2016 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konuşmasında 26 Mayıs'ta düzenlenecek olan Ahşap Fuarı'nın önemine de dikkat çeken Belediye Başkanı Tahsin Babaş, ahşap ile uğraşan herkesin bu fuarda mutlaka bulunması gerektiğini belirtti ve "Ahşabımızla ünlüyüz ancak üretimde henüz istediğimiz seviyede değiliz. Bu konuda siz değerli esnaflarımızdan daha girişimci olmanızı bekliyorum. Birlikte hareket etmenizi bekliyor ve ahşabı hak ettiği seviyeye ancak böyle çıkartacağınızı düşünüyorum. Ayrıca Ahşap Fuarı'na da yoğun bir katılım bekliyorum. Bu fuar sizlerin gelecek nesillere bırakacağınız en büyük miras olacak. Ahşap konusunda göstereceğiniz duyarlılıktan ötürü şimdiden teşekkür ediyorum. Bu eğitim semineri ahşabın korunması adına büyük önem taşıyor. Özellikle Kastamonu için çok büyük önem taşıyor. Bu noktada uzmanların görüşlerine çok dikkat edilmesi gerekiyor. Atalarımız nasıl ahşabı koruduysa bizde tarihi canlandırmak adına atalarımızın izinden gitmeliyiz" diye konuştu.

Eğitim seminerine  Kastamonu Milletvekili Murat Demir, Belediye Başkanı Tahsin Babaş, Vakıflar Bölge Müdürü Yavuz Yücebıyık, Ağaç İşleri Odası Başkanı ve Can Orman Ürünleri firma sahibi Ergün Can, HEMEL Satış Müdürü Zülfikar Döner, Batı Karadeniz Satış Sorumlusu Fikret Altun'da katıldı. zEğitim seminerini HEMEL Teknik Pazarlama Müdürü Asım Arslanalp, verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Tahsin Babaş'tan Ahşap Fuarı çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement