Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: "Kırşehir'e Hizmet İçin Çalışıyoruz" - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: "Kırşehir'e Hizmet İçin Çalışıyoruz"

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: "Kırşehir\'e Hizmet İçin Çalışıyoruz"

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir genelinde yapılan kilit parke, alt yapısı biten sokak ve caddeler sert zemin ve içme suyu çalışmalarını yerinde inceledi.

23.08.2016 12:44

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, şehir genelinde yapılan kilit parke, alt yapısı biten sokak ve caddeler sert zemin ve içme suyu çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı, Kırşehir'e hizmet etmek için belediye ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin çalıştığını söyledi.

Kırşehir Belediyesi'nin sert zemin ve yol yapım çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, şehrin genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yaptıklarını bildiren Belediye Başkanı Bahçeci, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için çalışmaları denetlediklerini ifade etti.

Belediye Başkanı, "Belediye olarak şehrin pek çok noktasında çalışmalar sürdürüyoruz, Ahi Evran ve Kındam mahallelerinde alt yapısı biten sokak ve caddeler sert zemin çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Aşıkpaşa Mahallesinde ise içme suyu devam ediyor, inşallah bu yılsonunda yol çalışmalarımız tamamlanmış olacak." dedi.

Saha çalışmaları hakkında teknik ekipten bilgiler de alan Bahçeci, "Şehrimizde oluşan aksaklıkları giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde kaldırım, sert zemin, kilit parke ve asfalt çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Kırşehir'dir. Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmeye devam ediyoruz."ifadelerini kullandı. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci: 'Kırşehir'e Hizmet İçin Çalışıyoruz' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement