Belediye Eş Başkanlarından Tiyatro Günü Mesajı - Son Dakika
Yerel

Belediye Eş Başkanlarından Tiyatro Günü Mesajı

Belediye Eş Başkanlarından Tiyatro Günü Mesajı

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Dünya Tiyatrolar gününü kutladı.

27.03.2015 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eşbaşkanlar Dünya Tiyatro Günü'nü kutladı

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, bir mesaj yayınlayarak her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanan 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü kutladı.

UNESCO tarafından ilan edilen ve dünyadaki tüm tiyatrocuların dayanışması, daha nitelikli bir tiyatro yapısının oluşması, yerel ve evrensel sahne sanatları estetiğinin buluşması amacıyla ilan edilen Dünya Tiyatro Günü her yıl çeşitli etkinliklerle kutlanıyor.

Belediye Eşbaşkanları Gülistan Akel ve Sabri Özdemir'de Dünya Tiyatro Günü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Geçtiğimiz yıllarda Batman Belediyesi'nin Şehir Tiyatrosunu kurduğuna dikkat çekilen mesajda Eşbaşkanlar Gülistan Akel ve Sabri Özdemir, kenti sanatla buluşturma, yaratıcı estetiği yaşamın her alanına yayma ve sanatın her alanında ürünler yaratma gayesi içinde olduklarını belirterek tüm tiyatro emekçilerinin ve tiyatroseverlerin Tiyatro Günü'nü kutladılar.

Batman Şehir Tiyatrosunun kendini yeniden yapılandıracağını ve önümüzdeki süreçlerde daha nitelikli ürünlerle seyirci karşısına çıkma arzusu içinde olduklarını dile getiren Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, Mayıs ayı içinde bir tiyatro festivali organize edeceklerinin altını çizerek, tiyatro sanatının birleştirici ve aydınlatıcı gücünü kentle buluşturmanın gayesi içinde olacaklarını ifade ettiler.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Belediye Eş Başkanlarından Tiyatro Günü Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement