Belediye Konservatuarı Öğrencilerini Törenle Mezun Etti - Son Dakika
Yerel

Belediye Konservatuarı Öğrencilerini Törenle Mezun Etti

Belediye Konservatuarı Öğrencilerini Törenle Mezun Etti

Giresun Belediye Konservatuarı’ndan mezun olan 93 öğrenci törenle diplomalarını aldılar.

17.06.2015 16:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Belediye Konservatuarı'ndan mezun olan 93 öğrenci törenle diplomalarını aldılar.

2014-2015 yılı eğitim döneminin sona ermesi nedeniyle düzenlenen törene Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu, Başkan Yardımcıları Murat Ersoy, Mustafa Saraydemir, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Özdemir, kursiyerler, veliler ve eğitmenler katıldı.

1994 yılında kurulan Belediye Konservatuarı'na devam eden kursiyer sayısının bin 25 olduğunu, bu yıl 93 kursiyerin 4 yıllık eğitimi tamamlayarak karne ve diploma almaya hak kazandığını kaydeden Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu "Bu tabloyu görünce, doğru bir iş yaptığımızı daha iyi anlıyorum. Başkan Aksu'nun kursiyerlere, mezun olan öğrencilerimize ve siz velilerimize selamlarını iletiyorum. Emeği geçenleri kutluyorum" dedi.

Başkan Yardımcısı Murat Ersoy, sanatın olduğu yerde güzellikler olduğuna dikkat çekerek "Burada sevgi var, barış var, hoşgörü var. Bu gün binin üzerinde kursiyerimiz konservatuara devam ediyor. Bu Giresun'un zenginliğidir" diye konuştu.

Giresun Belediye Konservatuarı Sanat Müziği Öğretmeni Hakan Erkaya, öğrencileri ile izleyicilere mini bir konser verdi.

Törende temsili olarak öğrencilerden Şeref Göktürk diplomasını Başkan Yardımcısı Mustafa Saraydemir'den aldı. Diğer mezunların karne ve diplomaları konservatuar öğretmenleri tarafından verildi. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Konservatuarı Öğrencilerini Törenle Mezun Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement