Belediye Meclisinde Arbede - Son Dakika
Güncel

Belediye Meclisinde Arbede

Belediye Meclisinde Arbede

İzmit Belediye Meclisi’nde yapılan toplantıyı izlemeye gelen bir grup vatandaş gündemde görüşülen ve onaylanan maddeye tepki gösterdi.

06.01.2015 20:26

İzmit Belediye Meclisi'nde yapılan toplantıyı izlemeye gelen bir grup vatandaş gündemde görüşülen ve onaylanan maddeye tepki gösterdi. Meclis salonunda kısa süreli arbede yaşandı.

İzmit Belediye Meclisi'nde pazar yerleri devir işlem ücretlerinin görüşülmesi sırasında meclisi izlemeye salona gelen pazarcılar, çıkan karara tepki gösterdi. Tepkilerin artmasıyla olay zabıta, güvenlik personeli ve pazarcılar arasında arbedeye dönüştü. Ortamın gerilmesini üzerine güvenlik amacıyla belediye binası önüne çevik kuvvet ekibi sevk edildi.

Tepkiler sonrası açıklama yapan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, "Yaşanan olayları kınıyoruz. Burada yasalar çerçevesinde bir karar alındı. Meclisin çalışma sistemini kimse bozamaz. Biz milletin temsilcisiyiz, kimseye pabuç bırakmayız. Buradaki tepkinin sebebi Pazarcılar Odası'nın içerisinde yöneticilik yapan bazı isimlerdir. Onlar, esnafını düşünsün. Kendi ceplerini düşünüyorlar. Bu hadise, onların örgütlenmesidir" ifadelerini kullandı.

Çıkan tartışma sonrası pazarcılar belediye binası önünde bir süre slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldılar. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Meclisinde Arbede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement