Belediye Personeline Eğitim Semineri - Son Dakika
Güncel

Belediye Personeline Eğitim Semineri

Sındırgı'lılara daha kaliteli hizmet vermeyi amaçlayan Sındırgı Belediyesi, belediye personeline yönelik eğitim çalışmalarını sürdürüyor.

31.05.2014 09:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sındırgı Belediyesi, hizmet kalitesinin yükseltilmesi ve verimliliğin arttırılması amacıyla belediye personeline Resmi Yazışmalarda Uygulanacak Esas ve Usuller konusunda hizmet içi eğitim semineri düzenledi. Belediye Başkan yardımcısı Emin Uygar Çelik tarafından verilen eğitim seminerine ilgili belediye personeli katıldı. Sındırgı Belediyesinde görev yapan ve kurumlarla yapılan yazışmaları düzenleyen memurlara resmi yazı nedir, resmi yazı yazma kuralları nelerdir konulu eğitim verildi. Devletin resmi yazışma kurallarının olduğunu, kamu kurumlarında çalışanların bu kurallara uymak zorunda olduklarını vurgulayan Belediye Başkan yardımcısı Çelik, "Günlük yaşam içerisinde yazmış olduğunuz yazılar ve bu yazılardaki hataları görebiliyoruz. İş yoğunluğu nedeniyle dikkat edilmeyen fakat daha sonra sıkıntıya neden olan bu yazım yanlışlarının düzeltilmesi ve mevzuatta yapılan değişikliklere uyum sağlanması gerekir" diye konuştu.

Sındırgı Belediyesi olarak en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisinde olduklarını belirten Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, "Kaliteli hizmet de bilgili ve kaliteli personelle verilebilir. Sındırgı Belediyesi olarak hizmetlerin halka en iyi şekilde ulaştırılması, belediyeye gelen vatandaşın memnun bir şekilde belediyemizden ayrılmasını sağlamak bizim başta gelen görevimizdir. Bu durumu dikkate alarak zaman zaman eğitim seminerleri düzenliyoruz. Personelimize yönelik eğitim çalışmalarımız bundan sonra da devam edecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Personeline Eğitim Semineri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement