Belediye Trafik Sorununa Çare Arıyor - Son Dakika
Güncel

Belediye Trafik Sorununa Çare Arıyor

Belediye Trafik Sorununa Çare Arıyor

Şanlıurfa kent merkezinde trafik yoğunluğunu en asgari düzeye indirgemek isteyen Büyükşehir Belediyesi, yol genişletme çalışmalarını sürdürüyor.

19.08.2015 12:54

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, son olarak Akçakale yolunu Abide Meydanı'na bağlayan güzergâhta yol genişletme çalışması başlattı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç'in Kent merkezindeki trafiği rahatlatmak için başlattığı yol yapım ve revizyon çalışmaları kapsamında Akçakale yolunu yeni açılan 35 Metrelik 18 Mart Caddesine bağlayan noktada yol genişletme çalışması başlattı.

Atatürk Bulvarına alternatif olarak yapılan 35 metrelik 11 Mart Caddesini bağlantısı olan bağlantısı olan Akçakale güzergahındaki toplama Merkezi önünde yol yapımını başlatan Büyükşehir ekipleri, trafiğin akışının bozulmaması için de gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.

25 METRELİK YOL 35 METREYE ÇIKARILDI

Bamyasuyu Mahallesi'ndeki yeni yapılan 35 metrelik 18 Mart caddesine bağlantısı olan 25 metrelik toplama merkezi yolunda başlatılan çalışmayla birlikte yol 35 metreye çıkartılarak trafik yoğunluğu giderilecek. Bölgedeki yollarda revizyonuna giden Büyükşehir Belediyesi, Kaldırım planlamasını düzenleyerek yayaların kolay bir şekilde geçişlerini planlıyor.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Belediye Trafik Sorununa Çare Arıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement