Belediye Yanındaki Şüpheli Çantadan Kıyafet Çıktı - Son Dakika
Güncel

Belediye Yanındaki Şüpheli Çantadan Kıyafet Çıktı

Belediye Yanındaki Şüpheli Çantadan Kıyafet Çıktı

Adana'da belediye binasının yanındaki parkta unutulan çantaya, 'bomba' şüphesiyle uzman ekiplerce kontrollü müdahale yapıldı.

10.08.2015 18:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da belediye binasının yanındaki parkta unutulan çantaya, 'bomba' şüphesiyle uzman ekiplerce kontrollü müdahale yapıldı. Başkanlık makamı girişinde unutulan çantadan kıyafet çıktı.

Merkez Seyhan İlçe Belediye Binası'nın başkanlık girişine 20 metre mesafedeki parkta, bankın yanında duran siyah çantayı gören vatandaşlar, 155'i aradı. İhbarı alan ekipler, belediye çevreside şüpheli çantayı aradı. Polis ekiplerini gören özel güvenlik elemanları da alarm durumuna geçti. Seyhan Belediyesi yazılı totem tabelanın altında duran çanta için uzman ekip isteyen polisler, park çevresine de güvenlik şeridi çekti. Celal Bayar Köprülü Kavşağa çıkan yan yolu araç trafiğine kapatan ekipler, müdahale için hazırlık yaptı.

Bomba İmha Uzmanı, sinyal kesici cihazı çalıştırıp, kontrollü müdahale için hazırlandı. Aşırı sıcağı rağmen özel kıyafetini giyen Bomba İmha Uzmanı, çantanın yanına, elektrik şoku ile çalışan su dolu plastik şişeyi yerleştirdi. Aküye bağladığı kablo ile su dolu şişeşe elektrik şoku veren bomba uzmanı çantanın büyük bir gürültü ile patlamasını sağladı. Basıncın etkisi ile parçalanan çantadaki kıyafetler çevreye saçıldı. Kontrollü müdahale sonrasında yol yeniden yaya ve araç trafiğine açıldı.

Çevreye saçılan kıyafetleri toplayan polis, olay yerinden ayrılmaya hazırlanırken gelen bir vatandaş, çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Çelişkili ifadeler veren bir kişi araştırılmak üzere Beşocak Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Yanındaki Şüpheli Çantadan Kıyafet Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement