Safranbolu Belediyesi'nden İsrail Boykotu - Son Dakika
Yerel

Safranbolu Belediyesi'nden İsrail Boykotu

Safranbolu Belediyesi\'nden İsrail Boykotu

Safranbolu Belediyesi, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki olarak sosyal tesislerine İsrail ürünlerinin girişini yasakladı.

21.07.2014 19:01  Güncelleme: 17:13

Safranbolu Belediyesi, İsrail'in Gazze'ye saldırılarına tepki olarak sosyal tesislerine İsrail ürünlerinin girişini yasakladı, kent genelinde ise kampanya başlatmaya hazırlanıyor.

Belediye Başkanı Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Biz sadece söylemde değil eylemle de bunu göstermek istedik. Belediyemizin tüm birimlerinde İsrail menşeli tüm malları almamaya yönelik talimatları verdim. Aynı zamanda Safranbolu'da bu konuda yapılacak olan bütün kampanyalara destek veriyorum. Kampanyaları organize etme noktasında harekete geçiyoruz. Bizim tüketimdeki gücümüz üretimdeki güçten daha fazladır. Bir mal tüketilmezse üretilemez. Tüketimdeki gücümüzü mutlaka kullanmamız gerekiyor diye düşünüyorum." diye konuştu.

Aksoy, Gazze'deki Müslüman kardeşlerine yönelik saldırıların durdurmasını talep ettiklerini, durdurulmadığı taktirde boykot kararlarını sonuna kadar devam ettirmeyi vaad etti. - Karabük

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Safranbolu Belediyesi'nden İsrail Boykotu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement