Belediyespor Kahramanmaraşspor'a Bileniyor - Son Dakika
Spor

Belediyespor Kahramanmaraşspor'a Bileniyor

Belediyespor Kahramanmaraşspor\'a Bileniyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının idmanlarını sürdürüyor.

15.04.2015 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2.lig kırmızı grup takımlarından Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Kahramanmaraşspor maçının idmanlarını sürdürüyor.

Geçen haftayı sahasında oynadığı maçta Gölbaşıspor galibiyetiyle kapatan Yeşil – Kırmızılı takım Teknik Direktör İsmet Taşdemir, nezaretinde sabah idmanında kondisyon ağırlık çalışma yaptı. Öğleden sonra ise koşu ve kültür fizik hareketleri sonrasında teknik ve taktik antrenmanı yaptı.

Teknik Direktör İsmet Taşdemir yaptığı açıklamada, "Pazar günkü Gölbaşı maçı geride kaldı. Futbolcularım çok iyi bir performans sergilediler. Moralimizi doruk noktaya getirdik. Artık önümüzdeki Kahramanmaraşspor maçına odaklandık. Cuma günü öğleden sonra antrenmanlarımızı tamamlayacağız. Rakibimiz kim olursa da olsun lig bitene kadar karşısına galibiyet için çıkacağız. Ligde play-off mücadelesinde ne olur ne olmaz belli değil. Biz Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor olarak henüz iddiamızı kaybetmedik. Eğer şansızlıklar nedeniyle kaybedilmiş puanlar olmasaydı. Şimdi bambaşka bir konumdaydık" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Belediyespor Kahramanmaraşspor'a Bileniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement