Bem-Bir-Sen, 110 Aileye Yardım Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Bem-Bir-Sen, 110 Aileye Yardım Dağıttı

Bem-Bir-Sen, 110 Aileye Yardım Dağıttı

Bem-Bir-Sen Sendikası Batman Şubesi tarafından 110aileye gıda yardımı yapıldı.

28.06.2016 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

110 aileye yardım çeki

Bem-Bir-Sen Batman İl Başkanlığı tarafından Ramazan ayı dolayısıyla yardıma muhtaç ailelere yardım çeki dağıtımına başlandı.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem Bir Sen) 110 yetim dul ve muhtaç aileye market alışverişlerinde para yerine geçen yardım çeki dağıttı.

Batman Şube başkanı Diyaddin Demirhan, şu ana kadar 110 yardıma muhtaç aileleri tespit ettiklerini belirterek, yardıma muhtaç olan ailelere daha fazla ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

Demirhan, "4 yıldan beri ramazan aylarında üyelerimizden topladığımız aidatlarla bazen 110-ile 120 aileye yardımlarda bulunuyoruz. Bu mağdur olan ailelere veriyoruz amacımız üyelerimiz ve ihtiyaç sahipleri bir araya getirip aralarında bir gönül, bir yardım köprüsü kurmaya çalışmaktır. Bu yıl yaklaşık 110 aileye ulaştık bunlardan 10 tanesi 100 TL yardım çeki 100 aileye de 50 TL yardım çeki verdik. Yaklaşık 6 milyar TL yardım yaptık bu yardımlar kesinlikle yeterli değildir, ancak herkes sorumluluğunu yerine getirirse muhtaç kardeşlerimiz de biraz rahat edebilirler" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Bem-Bir-Sen, 110 Aileye Yardım Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement