Bengü ve Aşkım Kapışmak ile Sıcacık Bir Sohbet! - Son Dakika
Güncel

Bengü ve Aşkım Kapışmak ile Sıcacık Bir Sohbet!

Gazeteci, yazar, televizyoncu Aynur Tartan, yeni programı "Tatlı Sohbetler"in mutfağında bu hafta, ünlü şarkıcı Bengü ve davranış bilimleri uzmanı-yazar Aşkım Kapışmak'ı ağırlıyor!

20.05.2016 10:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bengü'nün ekranlarda ilk kez mutfağa girerek annesinin çok özel bir tarifini paylaştığı "Tatlı Sohbetler", 21 Mayıs Cumartesi günü saat 14:10'da CNN TÜRK'te!

Aynur Tartan, "Tatlı Sohbetler"in ikinci bölümünde; kalpleri ve damakları şenlendirmek için Bengü ve Aşkım Kapışmak'la bir araya geldi. "Tatlı Sohbetler" için mutfağa giren Bengü; annesinin mutfağından nostaljik bir lezzet olan Ekşili Köfte'yi Aynur Tartan ile birlikte hazırladı. Ekranlarda ilk kez mutfağa giren Bengü; anne mutfağını çok sevdiğini ve özlediğini söylerken, normalde mutfağa çok zaman ayıramadığını da itiraf etti. İkiliyle hayat, sanat, müzik, mutfak ve lezzet üzerine dumanı üstünde, sıcacık bir sohbet gerçekleştiren Tartan, konuklarından yeme-içme alışkanlıkları üzerine de tüyolar aldı.

"TATLI SOHBETLER"

Medya, sanat ve iş dünyasından ünlü isimlerle mutfakta bir araya gelen Aynur Tartan; "Tatlı Sohbetler"de her hafta kolay, pratik, lezzetli küçük ikramlıkları konukları ile birlikte sevgi ve sohbetle hazırlıyor. Farklı ve hoş sunumlarının yanı sıra şık, neşeli ve yaratıcı mutfak önlükleri ile Tartan, konuklarını tatlı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor. Mutfakta aşk da, hayat da, mutluluk da pişerken kimi zaman tezgâha gözyaşı düşüyor, kimi zaman ise kahkahalar kabartma tozu yerine geçiyor...

Aynur Tartan ile "Tatlı Sohbetler", Bengü ve Aşkım Kapışmak'ın konuk olduğu ikinci bölümüyle 21 Mayıs 2016, Cumartesi günü saat 14:10'da CNN TÜRK ekranlarında.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bengü ve Aşkım Kapışmak ile Sıcacık Bir Sohbet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement