Benim de Bir Fidanım Var - Son Dakika
Yerel

Benim de Bir Fidanım Var

Benim de Bir Fidanım Var

Yığılca Kaymakamlığı’nın “Benim de Bir Fidanım Var” projesi kapsamında Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi DAGEM’de Mevlana Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

27.02.2014 11:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yığılca Kaymakamlığı'nın "Benim de Bir Fidanım Var" projesi kapsamında Düzce Üniversitesi Arıcılık Araştırma Geliştirme ve Uygulama Merkezi DAGEM'de Mevlana Ortaokulu öğrencilerinin katılımı ile fidan dikim töreni gerçekleştirildi.

Düzenlenen törene Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan, Garnizon Komutanı Engin Gülen, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Veli Vergili, DAGEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Meral Kekeçoğlu, İlçe Emniyet Amiri Numan Ercan, Yığılca Orman İşletme Müdürü Hüseyin Bulut ile İlçe Özel İdare Müdürü Erol Köse katıldı.

Yığılca Kaymakamı Mehmet Özcan, fidan dikmenin önemine değinerek "Bizim milli eğitim olarak amacımız, öğrencilerimizin eğitim öğretim hayatları içerisinde mutlaka birer fidan dikmiş olmalarını sağlayıp, onların tabiat bilincine katkı yaratan kişiler olarak yetişmelerini istiyoruz. Bu nedenle Orman İşletme Müdürlüğü'nün desteği ile bugün burada fidan dikme etkinliği gerçekleştiriyoruz" dedi.

Tören, protokol üyelerinin öğrencilerle birlikte DAGEM'de belirlenen alanlara fidan dikmeleri ile sona erdi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Benim de Bir Fidanım Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement