"Benim Dünyam" Duygu Dolu Anlar Yaşattı - Son Dakika
Yerel

"Benim Dünyam" Duygu Dolu Anlar Yaşattı

"Benim Dünyam" Duygu Dolu Anlar Yaşattı

İşitme engelli çocuk ve gençler, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki, Cinemaximum’da, "kör, sağır ve dilsiz" bir kızın hayatını anlatan "Benim Dünyam" adlı filmi izlediler.

18.12.2013 10:58

İşitme engelli çocuk ve gençler, Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'ndeki, Cinemaximum'da, "kör, sağır ve dilsiz" bir kızın hayatını anlatan "Benim Dünyam" adlı filmi izlediler.

Ünlü oyuncu Beren Saat'in başrolünü oynadığı ve Uğur Yücel'in de hayatını ona adayan bir eğitmeni canlandırdığı yılın en iddialı filmleri arasında gösterilen "Benim Dünyam" için sinema salonunu dolduran işitme engelli öğrenciler, duygu dolu anlar yaşadı.

Kahramanmaraş İşitme Engelliler İlk ve Ortaokulu'nda eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri nezaretinde geldikleri Kahramanmaraş Piazza'da, filmi izledikten sonra alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerek, hoşça vakit geçirdiler.

Hint yapımı bol ödüllü "Black" filminden uyarlanan ve Beren Saat'in doğuştan kör, sağır ve dilsiz başkarakteri canlandırdığı filmde, usta oyuncu Uğur Yücel ise genç kızın hayatına girip ona engellerinden sıyrılıp yaşamayı tanıtan öğretmen rolünde. Aynı zamanda filmin yönetmenliğini üstlenen Uğur Yücel, genç kızı hayata bağlamak için büyük bir çaba sarf ediyor. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Benim Dünyam' Duygu Dolu Anlar Yaşattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement