Bergama 65 Yaş Üstü Anneleri Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Bergama 65 Yaş Üstü Anneleri Ağırladı

Bergama 65 Yaş Üstü Anneleri Ağırladı

‘Her Şey Annelerimiz İçin’ başlığında etkinlik düzenleyen Bergama Belediyesi, evlerinden taksiyle alınan 65 yaş üstü annelerle kahvaltıda buluştu.

08.05.2016 16:11

'Her Şey Annelerimiz İçin' başlığında etkinlik düzenleyen Bergama Belediyesi, evlerinden taksiyle alınan 65 yaş üstü annelerle kahvaltıda buluştu.

65 yaş üzerindeki bakıma muhtaç vatandaşların yaşam kalitelerini arttırmayı amaçlayan Evde Bakım Hizmeti Projesi ile ulaşılan yaklaşık 100 anne, Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Kleopatra Güzellik Ilıcası'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Belediye Başkanı Mehmet Gönenç eşi Meltem Gönenç, Belediye Başkan Yardımcısı Ümit Atlam, Meclis Üyesi Serpil Güler ile Demet Demir ve çok sayıda anne katıldı. Etkinliğe katılan 65 yaş üstü anneler, Bergama Belediyesi Engelsiz Taksi ile evlerinden alınarak ılıca tesislerine getirildi.

"YAŞAMLARINIZA DOKUNABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE"

Başkan Gönenç, kahvaltı sonrası 65 yaş üstü annelere eşi Meltem Gönenç ile birlikte karanfil dağıtarak, sorunlarını dinledi. Başkan Gönenç, "Başta annem, sevgili eşim olmak üzere tüm annelerimizin Anneler Günü kutlu olsun. Hepinizin ellerinden öpüyorum. Bergama Belediyesi olarak 4,5 yıl önce oluşturduğumuz, Evde Bakım Hizmetleri Birimimiz sizlere yardımcı olabilmek için çalışıyor. Bir nebze de olsa yaşamlarınıza dokunabiliyorsak ne mutlu bize. Öncelikle bu kutsal göreve gönül veren çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bergama Belediyesi olarak biz 500 kişilik bir aileyiz ve sizler de bizlerin annelerisiniz" dedi.

Müzik eşliğinde gerçekleştirilen etkinlik sırasında duygusal anlar da yaşandı. Etkinlik sonrası Anneler Günü konukları, evlerine yine Bergama Belediyesi Engelsiz Taksi hizmeti ile bırakıldı. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama 65 Yaş Üstü Anneleri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement