Bergama Belediyespor'da Teknik Direktör Değişikliği - Son Dakika
Yerel

Bergama Belediyespor'da Teknik Direktör Değişikliği

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor'un yönetimi, Salih Sayar'ın "ailevi sebepleri" gerekçe göstererek takımdan ayrılması üzerine teknik direktör Adnan Özbağcı ile anlaştı.

16.06.2015 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 3. Lig ekiplerinden Bergama Belediyespor'un yönetimi, Salih Sayar'ın "ailevi sebepleri" gerekçe göstererek takımdan ayrılması üzerine teknik direktör Adnan Özbağcı ile anlaştı.

Kulüp binasında Bergama Belediyespor Başkanı Ahmet Bayram, yöneticiler Bilir Altay, Hüseyin Güngör ile Bergama Belediyespor Sportif Direktörü Hindal Gündüz'ün katılımıyla gerçekleştirilen törende Adnan Özbağcı ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Özbağcı, yaptığı konuşmada, Bergama Belediyespor açısından en iyi sonucu almak için uğraşacaklarını kaydetti.

Sezon öncesi iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istediklerini kaydeden Adnan Özbağcı, "Sahada basmadık yer bırakmayan, rakibe nefes aldırmayan bir anlayışa sahip takım oluşturmak ve seyircilerimize zevk veren bir takım oluşturacağız" dedi.

Sezonun son maçında ligde kalmayı başaran Bergama Belediyespor, ligdeki son 7 maçında Futbol Akademisi Direktörü Hindal Gündüz ile çalışmıştı. Sezonun bitmesinin ardından yeniden Futbol Akademisi Direktörlüğü'ne dönen Hindal Gündüz'ün ardından geçen hafta Salih Sayar'la anlaşma imzalanmıştı. Sayar, Bergama Belediyespor'da 7 gün sürdürdüğü görevinden "ailevi sebepleri" gerekçe göstererek ayrılmıştı.

Adnan Özbağcı Kimdir?

Bergama Belediyespor'un yeni teknik direktörü Adnan Özbağcı, Manisaspor, Malatyaspor, Göztepe, Akhisar Belediye, Altay, Kayseri Erciyesspor, Sakaryaspor, Nazilli Belediyespor, Altınordu ve son olarak 2009-2010 sezonunun ikinci yarısında Torbalıspor'da teknik direktör olarak görev yapmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Bergama Belediyespor'da Teknik Direktör Değişikliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement