Bergama Belediyespor Kendine Geldi - Son Dakika
Güncel

Bergama Belediyespor Kendine Geldi

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 yenerek ilk galibiyetini alan Bergama Belediyespor'da keyifler yerinde.

13.10.2014 14:22

Spor Toto 3'üncü Lig 3'üncü Grup'ta evinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-1 yenerek ilk galibiyetini alan Bergama Belediyespor'da keyifler yerinde. Puanını 7'ye çıkarıp grupta 5 basamak birden tırmanan kırmızı lacivertlilerde teknik direktör Hikmet Akıncı, "İhtiyacımız olan 3 puanla birlikte özgüvenimizi de kazandık. Oyunumuzu skora yansıtmaya başladık. Özellikle ikinci yarı çok iyi mücadele ettik. Bu ligde Bergama Belediyespor'un da olduğunu herkese kanıtlayacağız" dedi.

Maçın 47'nci dakikasında Mert Yüksel'in penaltıdan faydalanamamasına rağmen takımının moral bozmadığını ifade eden Akıncı, "Daha önce İstanbul Güngörenspor ve Orhangazispor randevularında Gökhan Köse iki penaltı atışını gole çevirememişti. Artık antrenmanlarda penaltı yarışması yapıp kazanana ödül vereceğiz" diyerek oyuncularına takıldı. Futbola aç genç bir ekibe sahip olduğunu kaydeden Hikmet Akıncı, Silivrispor deplasmanına odaklandıklarını söyledi. - Bergama

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bergama Belediyespor Kendine Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement