Bergama'da 5. Ramazan Şenlikleri Başlıyor - Son Dakika
Yerel

Bergama'da 5. Ramazan Şenlikleri Başlıyor

Bergama\'da 5. Ramazan Şenlikleri Başlıyor

Bergama, Ramazan Ayı’nı yine dopdolu geçirecek.

27.06.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bergama, Ramazan Ayı'nı yine dopdolu geçirecek. Geleneksel hale gelen Bergama Belediyesi Ramazan Şenlikleri, zengin içeriğiyle her akşam Bergamalılara keyifli anlar yaşatacak.

Bergama Belediyesi Kleopatra Güzellik Ilıcası Tesisleri'nde Ramazan boyunca 28 Haziran - 26 Temmuz 2014 tarihleri arasında) düzenlenecek etkinliklerde orta oyunları, meddah gösterileri, doğaçlama performanslar ve drama çalışmaları sahnelenecek.

Ayrıca şenliklerde çocuklara özel oyunlar, balon ve yüz boyama etkinlikleri gerçekleştirilecek. 2 Temmuz Çarşamba akşamı saat 21: 30'da ise Enis Fosforoğlu Tiyatrosu'nun "Deli" adlı oyunu Cumhuriyet Meydanı'nda Bergamalılar ile buluşacak.

Ramazan Ayı'nın sağlık, mutluluk ve huzur içinde geçmesini dilediğini söyleyen Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç "Bergama Belediyesi olarak bu yıl beşincisini düzenleyeceğimiz Ramazan Şenlikleri, hem büyüklerin hem de çocukların Ramazan akşamlarına renk katıyor. Gün içerisinde yaşanan yoğun stresten bir nebze olsun uzaklaşmayı sağlıyor. Aynı zamanda çocuklarımız, şenlikler sırasında gerçekleştirilen etkinlikler sayesinde geleneksel değerlerimizi tanıyor ve öğreniyorlar. Ben tüm hemşerilerimin Ramazan Ayı'nı kutluyor, onları etkinliklerimizi izlemeye davet ediyorum" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bergama'da 5. Ramazan Şenlikleri Başlıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement