Berkant, 30 Eylül Salı Gecesi Anılacak - Son Dakika
Güncel

Berkant, 30 Eylül Salı Gecesi Anılacak

Berkant, 30 Eylül Salı Gecesi Anılacak

İki yıl önce aramızdan ayrılan Türk Pop Müziği'nin kilometre taşlarından Berkant, 30 Eylül 2014 Salı gecesi ölümünün ikinci yılında TİM Türker İnanoğlu Maslak Show Center'de düzenlenecek bir organizasyonla anılacak.

22.09.2014 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İki  yıl önce aramızdan ayrılan Türk Pop Müziği'nin kilometre taşlarından Berkant, 30 Eylül 2014 Salı gecesi ölümünün ikinci yılında TİM Türker İnanoğlu Maslak Show Center'de düzenlenecek bir organizasyonla anılacak.

Step Organizasyon'un, KRAL POP TV VE KRAL POP RADYO Medya Sponsorluğunda gerçekleştireceği anma gecesine sanat, iş, medya ve siyaset dünyasından birçok isim katılacak. Gece, Tan Sağtürk koreografisiyle gerçekleşecek olan dans gösterisiyle başlayacak; sunuculuğunu Çiğdem Tunç ile oyuncu Taner Rumeli yapacak. Metin Özülkü ve Orkestrası da gecede sahne alacak. Geceye katılmak isteyen Berkant sevenler, MyBilet üzerinden davetiye satın alabilecekler.

Berkant Anma Gecesi'nde, sanatçının yol arkadaşlarından Erol Büyükburç, Ersan Erdura, Güzin-Baha, Ercan Turgut, Salim Dündar, Metin Ersoy'un da aralarında bulunduğu Türk Pop Müziği'nin unutulmaz sesleri katılarak Berkant şarkılarını seslendirecekler. Kenan Doğulu başta olmak üzere günümüz müziğinin sürpriz isimleri de gecede sanatçının şarkılarını yorumlayacaklar. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Berkant, 30 Eylül Salı Gecesi Anılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement