Berkay ve Erdem Kınay Eelencede! - Son Dakika
Güncel

Berkay ve Erdem Kınay Eelencede!

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen İstanbulun en gözde gece kulüplerinden biri haline gelen eelence, 22 Ekim Çarşamba gecesi iki ünlü ismi birden ağırlayacak.

20.10.2014 09:40

Bundan sonra özel projelerde aynı sahneyi paylaşacak Berkay ve Erdem Kınay, sahne şovlarının ilkini eelencede gerçekleştirecekler.

Eğlence hayatının nabzını Beyoğluda tutan eelence, 22 Ekim Çarşamba gecesi iki ünlü isim Berkay ve Erdem Kınay a ev sahipliği yapıyor.

Eğlence hayatının trendlerini belirleyen isimlerin başında gelen ünlü iletişimci Özgür Arasın hayata geçirdiği eelence, bugüne kadar İrem Derici, Demet Akalın, Merve Özbey ,İskender Paydaş, Yonca Evcimik ve Sibel Tüzün gibi isimleri sahnesinde ağırladı. eelence 22 Ekim Çarşamba gecesi ise; Taburcu, Lolita, Ömrümün Yarı Kalanı, Ele İnat, İzmirli ve İnanrım gibi bir çok şarkısıyla milyonların kalbini fetheden Berkay ve Türkiyenin en iyi prodüktör, aranjör ve djlerinden Erdem Kınay performansıyla hafızalardan silinmeyecek bir geceye imza atacak.
Bundan böyle özel projelerde aynı sahneyi paylaşacak olan Berkay ve Erdem Kınay beraber yapacakları sahne şovunun ilkini eelence de gerçekleştiriyor olacaklar.

Özlenen eğlence hayatının günümüze yorumlanmış en iyi örneklerinden eelence, kaliteli Türkçe müzik ve dans dolu bir gece geçirmek isteyen herkesi bekliyor

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Berkay ve Erdem Kınay Eelencede! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement