Berker By Hager 2015 Yılında Hangi Yenilikleri Hayata Geçirmeyi Planlıyor? - Son Dakika
Ekonomi

Berker By Hager 2015 Yılında Hangi Yenilikleri Hayata Geçirmeyi Planlıyor?

Akıllı ev sistemlerinde ki başarısı ve farklı çözümleriyle bilinen Berker By Hager firması aynı zamanda uzun yıllardır Berker kısmında önemli dizayn başarılarına da imza atıyor.

04.03.2015 09:54

Akıllı ev sistemlerinde ki başarısı ve farklı çözümleriyle bilinen Berker By Hager firması aynı zamanda uzun yıllardır Berker kısmında önemli dizayn başarılarına da imza atıyor. Sektörün liderliğini üstlenen markanın yeni hizmetlerinden bir taneside kişiye özel üretilen manufakturlar.

Berker By Hager olarak mimarlara yönelik premium segmentte hizmet veren marka manufaktur business hizmeti de vermeye başladı. %56 büyüme oranı ve RF sistemleriyle başarısını kanıtlayan marka manufaktur businesslada dünyada bir ilki daha gerçekleştirmiş oldu.

Berker By Hager Genel Müdürü Medeni Kahraman Almanya'daki yapılanmalarını şu sözlerle dile getirdi: Almanya'da sıfırdan bir departman kurarak mimarların özel isteklerine uygun özel üretimler yapıyoruz. Özel ürünlerle ilgili servisleri de şuan biz online platforma taşıdık. Yani bir mimar herhangi bir çalışma yaptığı zaman bizim sistemlerimizi kendi sistemleri içerisine entegre ederek görerek ve izleyerek karar vermiş olacak. Bu da tamamen kişiye özel çözümler anlamında bir ileri adım diye düşünebiliriz.

Berker By Hager 2015 Yılında Hangi Yenilikleri Hayata Geçirmeyi Planlıyor?
Kaynak: Wise.tv

Son Dakika Ekonomi Berker By Hager 2015 Yılında Hangi Yenilikleri Hayata Geçirmeyi Planlıyor? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement