Beşiktaş Antalya'da Ki Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş Antalya'da Ki Hazırlıklarına Devam Ediyor

Beşiktaş Antalya\'da Ki Hazırlıklarına Devam Ediyor

Ali DANAŞ-ANTALYA-DHA Beşiktaş hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor.

19.01.2015 13:10

Ali DANAŞ-ANTALYA-DHA

Beşiktaş hazırlıklarına Antalya'da devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig 2.devre hazırlıklarına Antalya'da devam eden Beşiktaş bu sabah 1.5 saat süren bir idman yaptı.

Teknik direktör Slaven Biliç yönetiminde yapılan idman takım halinde koşu ie başladı.Dün akşam River Plate maçında ilk onbir de sahaya çıkan futbolcular koşunun ardından güç ve denge çalışmaları ile antrenmanı tamamladı.Diğer oyunlar ise şut çalışması ve çift kale maç yaparak günün tek çalışmasını sonuçlandırdı.

Antrenmana tedavisini otelde yaptıran Atiba ve Cenk Gönen ile İstanbul'da ayrıntılı kontrolden geçecek olan Tomas Sivok katılmadı. Mustafa Pektemek, Serdar Kurtuluş ve Uğur Boral takımdan ayrı koşu yaptılar.

MUSTAFA PEKTEMEK HIZLA İYİLEŞİYOR

Yüzünden be burnundan geçirdiği ameliyattan sonra rehabilitasyon süreci devam eden Mustafa Pektemek beklenenden hızlı iyileşiyor. İlk günlerde koşmakta bile zorlanan Pektemek'in koşu çalışmaları esnasında daha hızlı olduğu ve artık toplara da sertçe vurabildiği görüldü.İyileşmenin bu hızla devam etmesi halinde Mustafa'nın ikinci yarıda bir çok maçta forma giyecek düzeye gelebileceği öğrenildi.

TARAFTARLAR VE ÇOCUKLARDAN BİLİÇ VE DEMBA BA'YA YOĞUN İLGİ

Antrenman sonrası Alanya ve Antalya Beşiktaş Derneğinden gelen taraftarlar futbolculara baklava ve muz ikram etti.Teknik direktör Slaven Biliç taraftarların getirdiği muzlarla fotoğraf çektirirken espriler yapmayı ihmal etmedi.

Siyah beyazlıların golcü futbolcusu Demba Ba ise Alanya ve Antalya Beşiktaş Futbol Okulları'ndan gelen çocukların fotoğraf isteğini kırmayıp yanlarına gidince sayıları 100'ü geçen çocukların arasında adeta kayboldu.

Öğleden sonrayı izinli geçirecek olan siyah beyazlılar çalışmalarına yarın yapacakları idman ile devam edecek.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş Antalya'da Ki Hazırlıklarına Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement