Beşiktaş, Eto'o ile Anlaştı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Eto'o ile Anlaştı!

Beşiktaş, Eto\'o ile Anlaştı!

Beşiktaş'ta Mario Gomez'in ayrılığı sonrasında yeni golcü için yapılan girişimlerde Samuel Eto'o kararı çıktı.

29.07.2016 02:33

Beşiktaş'ta Mario Gomez'in ayrılığı sonrasında yeni golcü için yapılan girişimlerde Samuel Eto'o kararı çıktı. İşte siyah-beyazlı kulübü adım adım Kamerunlu usta golcüye götüren yolun hikayesi: Geçen sezon gol kralı olan Mario Gomez'in kariyerine Türkiye'de devam etmeyeceği açıklaması sonrasında Alman golcüye teşekkür eden Başkan Fikret Orman ve yönetimi, aday listesini masaya yatırdı. İlk hedef yeni golcüye bonservis bedeli ödememekti. UEFA'nın kontrolünde olan Beşiktaş'ın golcü listesi kabarıktı. Amerikalı Altidore yetersiz bulundu, Adebayor'u ise teknik heyet veto etti.

BALOTELLİ'NİN ÖZEL HAYATI FAZLA SORUNLU

Kasımpaşa'nın forveti Eren Derdiyok'un, Cenk Tosun'un önünde birinci forvet olamayacağını düşünen siyah-beyazlı yönetime Mario Balotelli ismi cazip geldi. Ancak İtalyan oyuncunun yeteneklerini gölgede bırakan düzensiz özel hayatı ve sorunlu yapısı bu ismin de yanına bir soru işareti konulmasına sebep oldu. Teknik direktör Şenol Güneş'in, "Hazır bir Eto'o'ya hayır demem. Kalitesi tartışılmaz" sözü sonrasında Beşiktaş yönetimi, hemen Kamerunlu golcüyle temasa geçti...

SÖZLEŞMENİ FESHEDİP İSTANBUL'A GEL!

Şampiyonlar Ligi tecrübesi ve Antalyaspor'daki lider kimliğiyle listenin ilk sırasına çıkan Eto'o, Antalya'dan aldığı yıllık 3 milyon Euro garanti para ve 500 bin Euro şampiyonluk bonusu istedi. Sabah Gazetesinin haberine göre; Beşiktaş, bonservis ödemek istemediği Eto'o'nun Antalyaspor ile görüşmesini ve alacaklarını karşılığında sözleşmesini feshedip İstanbul'a gelmesini istedi. Yıldız oyuncu teklife olumlu yanıt verdi.

ANTALYASPOR CEPHESİ ETO'O İÇİN NE DEDİ?

Antalya'nın Topuk Yaylası'ndaki kampından ayrılan Samuel Eto'o, bugün yönetici Ahmet Nur Çebi ile bir araya gelip transfere noktayı koyacak. Beşiktaş'ın, Antalyaspor'a Mustafa Pektemek artı para teklif edeceği öğrenildi. Bu arada Antalya Başkanı Ali Şafak Öztürk, "Biz Antalyaspor'uz. İlk başta bize teklifin gelmesi lazım. Beşiktaş ve büyük kulüplerden beklentimiz budur. Kulübün izni olmadan oyuncu ile görüşüldüyse bu transfere onay vermemiz mümkün değildir" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Eto'o ile Anlaştı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement