Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, Mert Günok'un Peşinde - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, Mert Günok'un Peşinde

Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, Mert Günok\'un Peşinde

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Mert Günok için Beşiktaş ve Galatasaray'ın ardından Trabzonspor da devreye girdi. 26 yaşındaki kaleci, 2 milyon euro istiyor.

14.06.2015 12:35  Güncelleme: 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sessiz sedasız devam eden Beşiktaş ile G. Saray arasındaki Mert Günok çarpışmasına Trabzonspor da katıldı, pazar karıştı. Herkes F.Bahçe'nin 26 yaşındaki kalecisini bekliyor. Beşiktaş aylar önce F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren Mert'e talip oldu. Kartal'ın ardından G.Saray da genç kalecinin kapısını çaldı. "F.Bahçe'de mi kalacak? Yoksa Beşiktaş'la G.Saray'dan hangisini seçecek?" sorularına cevap aranırken sürpriz bir gelişme yaşandı. Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal da Mert'e "Trabzon'a gel" dedi.

"ARTIK PARA KAZANMA YAŞINA GELDİM"

Ersun Yanal, F.Bahçe'de birlikte çalıştığı ve yakından tanıdığı Mert'ten cevap bekliyor, kararını bir an önce vermesini istiyor. F.Bahçe, G.Saray, Beşiktaş ve Trabzon'un dördü birden istenme onuruna ulaşan Mert'in en büyük kozu ise sözleşmesinin bitmiş olması. Bonservisi elinde olduğu için biraz fazla para istiyor. Bu kozu da çok iyi oynamak istiyor. 26 yaşında ve artık para kazanma çağının geldiğini düşünüyor.

GÜNEŞ Mİ, YANAL MI, HAMZAOĞLU MU?

F.Bahçe'de 400 bin euro civarında bir paraya oynayan Mert, Sarı-Lacivertli takıma yeniden imza atmak için Volkan tarifesi talep ediyor. Volkan 2 yıl önce 2.5 milyon euro garanti ücrete 2016-2017 sezonu sonuna kadar imza atmıştı. Mert de 2.5 olmasa da en azından 2 milyon euroluk sözleşmede ısrarcı. Ancak F.Bahçe bu rakama yanaşmıyor. Sarı-Lacivertli yönetim en fazla 800 bin euro veriyor. Mert'in F.Bahçe ile anlaşamaması durumunda Ersun Yanal, Şenol Güneş ve Hamza Hamzaoğlu arasında yapacağı seçim ilgiyle izlenecek.

6 SEZONDA 51 MAÇ

MERT Günok, F.Bahçe'nin alt yapısından yetişti. 2001-2002 sezonundan beri camianın bir evladı. 6 sezondur ise A takım kadrosunda yer alıyor. Bu 6 sezonda sadece 51 maça çıkıp 4 bin 530 dakika süre aldı. Volkan Demirel ise 13 sezonda çıktığı 430 maçta 38 bin 232 dakika süre aldı.

Son Dakika Spor Beşiktaş, Galatasaray ve Trabzonspor, Mert Günok'un Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • mütaha it sürüsü: akp gitti huzur para vatandaşa akıcak 5 18 Yanıtla
  • hakan: Volkanı verin bedavaya bu çoçuk kalsın 12 2 Yanıtla
  • minnos: basarili olmani cok isterim 6 1 Yanıtla
  • Fenerli: Bu adam iyi bir kaleci olsaydi Simdiye kadar coktan sozlesmesi yenilenmisti.Cok hatali gol yiyiyor ve guven vermiyor, 0 6 Yanıtla
  • Ferhat İpek: GS'de Muslera'nın, TS'de Onur'un yedeği olarak kalır. En uygunu BJk'dır ancak Volkan Demirel'den kaleyi alma ihtimali daha yüksek olduğu için FB'de kalır. Ama FB yabancı bir kaleci alırsa BJk'ya gelir. 3 2 Yanıtla
  • Fenerli: Hele şükür bi kazmadan kurtulduk 2 2 Yanıtla
  • A: NE NE NE NE.... BU KOVANIN PEŞİNDELER ÖYLEMİ..HEMDE GS BJK TS MU UUUUUU HAHAHAGAHAHAHAHAHAHA....... 1 2 Yanıtla
  • zafer zafer: Beşiktaşlı olarak, ne gs den ne fb. Den oyuncu almam 0 1 Yanıtla
  • dogacl: Gs koray 0 0 Yanıtla

Advertisement