Beşiktaş, Hollandalı Yıldızın Peşinde! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Hollandalı Yıldızın Peşinde!

Beşiktaş, Hollandalı Yıldızın Peşinde!

Fanatik Gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Bayern Münih'ten Arjen Robben ile transfer görüşmesi yapmaya hazırlanıyor.

19.05.2016 03:18

Fanatik Gazetesinin haberine göre Beşiktaş, Bayern Münih'ten Arjen Robben ile transfer görüşmesi yapmaya hazırlanıyor.

Yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde ses getirecek bir kadro oluşturmak için düğmeye basan Siyah-Beyazlılar, Süper Lig'de hedefledikleri şampiyonluğu ulaşmalarının ardından temaslarını hızlandırdı. Bu doğrultudaki ilk hedeflerini Almanya Bundesliga ekibi Bayern Münih'in Hollandalı süperstarı Arjen Robben olarak belirleyen kulübün dış transferden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları'nın, daha önceden masaya oturduğu yıldızdan yeni görüşme için tarih aldığı ortaya çıktı. Bundesliga'da sezonu şampiyon olarak tamamlayan Bayern Münih'in cumartesi günü Almanya Kupası finalinde Borussia Dortmund'la oynayacağı mücadelede oynama şansı bulunan başarılı kanat oyuncusunun, bu durumu göz önünde bulundurarak Beşiktaş'a, bu maçtan sonraki güne randevu verdiği öğrenildi.

'Göreve hazırım'

5 Mart'ta Signal Iduna Park'ta oynadıkları Dortmund mücadelesinde yaşadığı kas yırtığı sebebiyle bir süredir tedavi gören Robben, sakatlığını tamamen atlattı. Konuyla ilgili olarak Alman basınına açıklamalarda bulunan Robben, "Sakatlığım tamamen geride kaldı ve kendimi oldukça hazır hissediyorum. Görev verilmesi halinde Borussia Dortmund'la oynayacağımız final mücadelesinde görev alabilirim" ifadelerini kullandı.

Kaldırmadığı kupa yok!

Kariyerinde Bayern Münih'ten önce Groningen, PSV Eindhoven, Chelsea ve Real Madrid gibi takımlarda görev yapan Arjen Robben, Şampiyonlar Ligi, Almanya Kupası, Bundesliga, Premier Lig, İngiltere Kupası, La Liga, Hollanda Ligi, Hollanda Süper Kupası, UEFA Süper Kupası ve İngiltere Süper Kupası'nı kazanmıştı.

Ayrılığa sıcak bakıyor

Yeni sezonda Bayern Münih'in başına geçmesi kesinleşen Carlo Ancelotti'nin takımda gençleşmeye gidecek olması sebebiyle kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunmasına rağmen ayrılığa sıcak bakan 32 yaşındaki futbolcu, kariyerine Şampiyonlar Ligi'nde hedefleri olan bir takımda devam etmeyi amaçlıyor.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş, Hollandalı Yıldızın Peşinde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement