Beşiktaş'ın Eski Başkanı Serdar Bilgili Spiker Nazlı Çelik'le Birlikte - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Eski Başkanı Serdar Bilgili Spiker Nazlı Çelik'le Birlikte

Beşiktaş'ın eski başkanı ve işadamı Serdar Bilgili ile spiker Nazlı Çelik birlikte. İkili, geçen hafta sonu iki günlüğüne Yunanistan tatiline çıktı.

27.12.2014 10:02  Güncelleme: 17:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir dönem Beşiktaş Kulübü Başkanlığı yapan ve aynı zamanda işadamı olan Serdar Bilgili, gönlünü ünlü haber spikeri Nazlı Çelik'e kaptırdı. İkilinin, yaklaşık bir aydır birlikte olduğu iddia ediliyor.

ÖZEL JETLE GİTTİLER

İki sevgili, geçen hafta sonu iki günlüğüne Yunanistan'a tatile gidip romantik günler geçirdi. Sevgililer, Atatürk Havalimanı'ndan Bilgili'ye ait jetle Yunanistan'a gidip döndü.

İKİSİ DE ÖZGÜR VE AŞK YAŞIYOR

Nazlı Çelik, 2012'de işadamı Burak Öztarhan'dan boşanmıştı. Serdar Bilgili, oğlu Ali'nin annesi Fransız manken sevgilisi Amelie Latournald'dan geçtiğimiz aylarda ayrılmıştı.

NAZLI ÇELİK KİMDİR ?

Hafta içi her akşam ana haber bülteniyle izleyici karşısına çıkan Nazlı Çelik, Doğuş Holding üst düzey yöneticilerinden Yücel Çelik'in iki çocuğundan birisi.

EKRANDA OLMADIĞI GÜNLER NELER YAPIYOR

Boşandığı eşinden Kayra isimli bir kız evladı olan Nazlı Çelik, daha önce Cadde yazarı Ali Eyüboğlu'na verdiği röportajda "Haftada üç gün spor yapıyorum. İki gün Bujin dövüş kulübünde cross-fit'le deli gibi stres atıyorum. Bir gün de D-Gym'de ağırlık çalışıyorum. Arkadaşlarla yemek sohbet, yürüyüş, maç, kitap; daha ne olsun?" ifadelerini kullanmıştı.

MUHABİRLİĞİE TUTKUYLA BAĞLI

"Her şeyden önce haberi ve haberciliği seviyorum." diyen Çelik, "Ben 15 senedir bu meslekte aralıksız çalışıyorum. Ekran önüyle birlikte muhabirlikle başlayan, editörlükle devam eden, haber müdürlüğünün ardından, koordinatörlüğe varan 15 yıl. Muhabirliği hiç bırakmayan bir yöneticiyim. Çünkü muhabirliğe tutkuyla bağlıyım." açıklamaları yapmıştı.

Beşiktaş\'ın Eski Başkanı Serdar Bilgili Spiker Nazlı Çelik\'le Birlikte
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Eski Başkanı Serdar Bilgili Spiker Nazlı Çelik'le Birlikte - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • istinye li ERDAL: Nazlı hnm ın bu yaptığı nı kabul etmek mümkün değil hem eski beyi Burak ÖZTARHAN a hemde sevenlerine yanlış yapmıştır. 1 daha bunun haber kanalını ve STAR tv yi seyretmiyorum 30 14 Yanıtla
  • Serkan: Serdar babay yakisir bir hatun. Ikiside kisilikli insanlar haklarinda hayirlisi 10 12 Yanıtla
  • Tabi tabi: Senin nikahini, sen nikah din namaz cami geyigi yapmadan once insan ol gormemis zavalli 10 4 Yanıtla
  • TURGAY: yakışır 9 5 Yanıtla
  • Merve gozler: Yazık ya bunun kocası altın kalpli biriydi bu da her gece bütün dolaşıyodu çıkmadığı tek kişi serdar bilgiliydi inanın milliyetçi atatürkçü çağdaş türk kadını 5 6 Yanıtla
  • para var huzur var.: kaza kader hepsi lafta kalmıss. birilerinin aklı zevki sefada kalmıss. 6 0 Yanıtla
  • Merve gozler: Yuh be doyumsuz kadın 3 0 Yanıtla
  • hüülooğğğ: 1977 doğumlu olduğuna inanan var mı? 0 0 Yanıtla

Advertisement