Beşiktaş'ın Gündemindeki 10 İsim! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Gündemindeki 10 İsim!

Beşiktaş\'ın Gündemindeki 10 İsim!

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarında önceliği genç isimlere verdi.

22.05.2016 04:41

Süper Lig'i şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, transfer çalışmalarında önceliği genç isimlere verdi. Fotospor Gazetesinde yer alan habere göre siyah beyazlı ekibin gündeminde 10 futbolcu yer alıyor.

Beşiktaş transferde bildiği yoldan şaşmama kararı aldı. Samet Aybaba döneminde başlayan ve Slaven Bilic döneminde tavan yapan gurbetçi oyuncuların takıma katılarak başarılı bir ekip oluşturulması ile gelen başarı devam ettirilecek.

Yönetim bu yolla sezonu Frankfurt'ta geçiren Kaan Ayhan, Hertha'dan Tolga Ciğerci, Hannover'den Kenan Karaman, Basel genç takımından Serkan Korkmaz, Feyenoord'dan Bilal Basacıkoğlu, Genç takımından Hasan Özkan, Terim'in milli takıma davet ettiği Nordsjelland'dan Emre Mor, Troyes'dan Deniz Hümmet, Newcastle genç takımından Daniel Barlaser ve Modena U-17 takımında oynayan Rayyan Baniya yakın takip altında.

Siyah-beyazlıların bu oyuncuların sürekli takip altında tutacağı ve en uygun şartlarda transfer ederek bir Oğuzhan, Gökhan Töre bir Kerim Frei yakalamak amacında oldukları bildirildi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Gündemindeki 10 İsim! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • zaz: fotospordan sonrasını okumadım :) 0 0 Yanıtla

Advertisement