Beşiktaş'ın Halis Özkahya ile Galibiyeti Yok - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ın Halis Özkahya ile Galibiyeti Yok

Beşiktaş\'ın Halis Özkahya ile Galibiyeti Yok

Beşiktaş, Halis Özkahya’nın yönettiği 2 Fenerbahçe derbisinden 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı.

22.09.2015 15:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş, Halis Özkahya'nın yönettiği 2 Fenerbahçe derbisinden 1 beraberlik, 1 de mağlubiyet aldı.

Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine sahne olacak. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda 27 Eylül Pazar günü saat 19.00'da oynanacak zirve mücadelesini Halis Özkahya yönetecek. Daha önce 2 kez Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi yöneten Özkahya, iki ekip arasında bir mücadelede ilk olarak Süper Final uygulamasının olduğu 2011-2012 sezonunda 29 Nisan 2012'de Kadıköy'de düdük çalmıştı. Bu karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1'lik skorla kazanırken, Özkahya ev sahibine 4, Beşiktaş'a ise 9 sarı kart çıkarmıştı.

Tecrübeli hakem iki takım arasındaki bir diğer derbi mücadelesini ise 2013-2014 sezonunun ikinci yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yönetti. Siyah-beyazlıların 9 kişi tamamladığı karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi. Özkahya, karşılaşmada Beşiktaş'tan 5, Fenerbahçe'den ise 3 futbolcuyu sarı kart ile cezalandırdı.

3. kez Beşiktaş - Fenerbahçe maçı yönetecek olan Halis Özkahya'nın zorlu karşılaşmada yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Hakan Yemişken yapacak. Mücadelenin 4. hakemi Özgür Yankaya, ilave yardımcı hakemleri ise Ali Palabıyık ve Süleyman Abay olacak.

Beşiktaş, ligin 5. haftasında Gençlerbirliği deplasmanından 1-1'lik beraberlikle dönerken, Fenerbahçe ise evinde Bursaspor karşısında 2-1 galip geldi. Zorlu karşılaşma öncesi lider Fenerbahçe'nin 13, ikinci sıradaki Beşiktaş'ın ise 10 puanı bulunuyor. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beşiktaş'ın Halis Özkahya ile Galibiyeti Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement