Beşiktaş'ta Adana'dan Sonra Hedef Hollanda ve Afrika - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Adana'dan Sonra Hedef Hollanda ve Afrika

Beşiktaş, Adanaspor'la altyapı ve yabancı oyuncular konusunda protokol imzaladı.

18.01.2015 08:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş ile PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor iyi niyet protokolü imzaladı. Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Adanaspor Başkanı Bayram Akgül, Gloria Sports Arena’da düzenlenen basın toplantısında, yeni yabancı kuralı dolayısıyla altyapısını oluşturdukları birliktelikle ilgili bilgi verdi.

Beşiktaş Yönetimi ilk adımları atılan proje kapsamında Avrupa’da birçok kulübü mercek altına aldı. En kısa sürede altyapısı çok güçlü olan Hollanda’dan bir kulüp daha bu anlaşmanın içerisine dahil edilecek. Türkiye’de ise Adanaspor dışında daha alt liglerden bir kulüp de yapılan planlamanın içerisinde yer alacak.

Siyah-beyazlı yönetim, Afrika kıtasından bir ülkenin takımıyla da anlaşacak. Bu işbirliği hem maddi ve hem de manevi olarak gerçekleşecek. Birleşme çerçevesinde hukukçuların yanı sıra mali işlere bakacak profesyoneller de görev alacak.

Keskin’e emanet

Beşiktaş Yönetimi, Adanaspor ile Çukurova bölgesini, Hollanda takımıyla Avrupa’daki yetenekleri, Afrika takımıyla da bu kıtadaki gençleri bir havuzda toplayacak. Kulüpler bu havuzdan her yaş grubunda oyuncu alabilecek. Projenin Türkiye ayağının başında Gökhan Keskin bulunacak. Avrupa ve Afrika’da ise farklı isimler görev alacak.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Adana'dan Sonra Hedef Hollanda ve Afrika - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement