Beşiktaş'ta Ara Transfer Çalışmaları Başladı! - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Ara Transfer Çalışmaları Başladı!

Beşiktaş\'ta Ara Transfer Çalışmaları Başladı!

Yeni sezon öncesinde yapılan transfer çalışmalarında stoper bölgesine en az 2 takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Atınç Nukan'ın RB Leipzig'ten kiralanmasının ardından defteri kapatmıştı.

04.09.2016 06:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni sezon öncesinde yapılan transfer çalışmalarında stoper bölgesine en az 2 takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Atınç Nukan'ın RB Leipzig'ten kiralanmasının ardından defteri kapatmıştı.Konuyla ilgili olarak önceki gün açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, "Stoper transferi için yoğun çaba sarf ettik. Ama yaptığımız görüşmelerde aldığımız geri dönüşleri mantıklı bulmadık" ifadelerini kullandı. Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, hareketli bir transfer dönemini geride bırakan yönetimin, stoper transferiyle ilgili olarak çalışmalarını sürdürdüğü ve Ocak ayında bu bölgenin yeni bir futbolcuyla takviye edileceği bildirildi.

Anlaşma şimdiden tamam

Stoper transferi konusunda uzun süre Çin Ligi ekibi Shandong Luneng'in Brezilyalı yıldızı Carlos Gil ile İspanya La Liga temsilcisi Valencia'nın Tunuslu oyuncusu Aymen Abdennour için girişimlerde bulunan yönetimin, bu 2 futbolcu konusunda temaslarına devam ettiği öğrenildi. Bu konuda önceliği Gil'e veren Siyah-Beyazlılar'ın, tecrübeli futbolcuyla Ocak ayı için şimdiden el sıkıştığı ve kulüplerin bonservis pazarlığına devam ettiği belirtildi.

Gil kimdir?

Doğum tarihi: 12.06.1987 (29)

Doğum yeri: Campos dos Goytacaze

Ülkesi: Brezilya

Pozisyon: Stoper

Takımı: Shandong Luneng

Oynadığı takım: Americano, Atletico Goianiense, Cruzeiro, Valenciennes, Corinthians

Abdennour kimdir?

Doğum tarihi: 06.08.1990 (26)

Doğum yeri: Sousse

Ülkesi Tunus

Pozisyon: Stoper

Takımı: Valencia

Oynadığı takım: Werder Bremen, Etoile Sahel, Toulouse, Monaco

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Ara Transfer Çalışmaları Başladı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement