Beşiktaş'ta Şenol Güneş: Kovsalar da Gitmem - Son Dakika
Spor

Beşiktaş'ta Şenol Güneş: Kovsalar da Gitmem

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, düzenlediği basın toplantısında "En az bir sene daha buradayım, kovsalar da gitmem" dedi.

18.08.2016 12:29  Güncelleme: 12:53

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamaların yanlış anlaşıldığını belirterek yeni bir basın toplantısı düzenledi. Tecrübeli teknik adam birbirinden önemli açıklamalarda bulundu. İşte o sözler:

"BAZI KONULARDA KIZGINIM"

- Bazı konularda kızgınım. Bu benim hatam da olabilir. Başkanı ve yönetimi suçlayan biri olmadım, olmam da.

- Gökhan ve Adriano niye alındı' demedim. Böyle bir algı oluşturulmaya çalışılıyor. Güneş, Orman'ı yaktı" gibi başlıklar bize yakışmıyor. Güneş de Orman da bize lazım. Fikrimi düşüncemi geri almak gibi bir durum yok. Söylediklerimi tekrar izledim. Başka yere kaydırıldığını gördüm.

"KİMSEYE YALAKALIK YAPMADIM"

- Bunları kavga ettirmek isteyenlere söylüyorum, benim öyle bir üslubum yok, başkan bana 'Abi' diyor. Türkiye'nin en iyi başkanı. Kimseye yalakalık yapmadım, durum anailiz yaptım.

- Bir daha izlemedim, ne demişim diye. Hakem suçlaması kesinlikle yapmadım, çok dikkatli konuştuğum konu nasıl buraya getiriliyor anlamadım. Fenerbahçe- Trabzonspor maçını örnek verdim, bahsedilmedi. Kavga isteniyor.

"GALATASARAY VE TRABZONSPOR'U SUÇLAMADIM"

- Galatasaray ve Trabzonspor'a neden transfer yaptın diye suçlama yapmadım. Ceza alırlar bilmem. Benim söylediklerimi siz de söyleyip yazıyorsunuz, Galatasaray ile Trabzonspor ile kavga yapmam.

"KOVSALAR DA GİTMEYECEĞİM!.."

- Olay istifa değil, yok ya, başka ne istiyorsunuz? O kadar basit mi? Hayata böyle mi bakıyorsunuz? Gitmemi isteyenlere söylüyorum, kovsalar da gitmeyeceğim. En az 1 yıl daha buradayım. Bu ülkede en güzel şey susmak. O yüzden bilim adamları konuşmuyor. Depremle ilgili bilim adamı konuşuluyor kaos yaratıyoruz.

- Rakiplerimiz olmazsa biz bir hiçiz.

"SOSA'NIN YERİNDE OLSAYDIM..."

- Sosa'nın gitmesi bizim planlarımız içinde yoktu. Milan şampiyonluğa oynuyor mu? Oynamıyor. Ben olsam Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterdim. Ekonomik olarak çok farklı bir dünyan vardır, onlar olabilir, bir şey diyemem. Geçen sene başında da onunla ilgili soru işaretleri vardı. Doğru davranmadığını kendisine söyledim. 'Antrenmana çıkacaksın' dedim. Benimle konuşurken, kafası başka yerdeydi. Sonra İtalya'ya gitti, geri geldi. Niye gidiyor, niye geliyor, anlamadım. Antrenmanlara düzenli çıksaydı belki kupada bana faydalı olacaktı. Mesela Delgado, Milosevic, son güne kadar antrenmana çıktılar. Herkesin mesleğine saygılı olması gerekiyor. Sosa'nın yaptığı mesleğe saygısızlık. Yönetimin suçu değildir bu. Birincisi eldekilerle Sosa'nın açığını kapatacağız, ikincisi transfer yapacağız. Orta saha bizim en sağlam yerimizdi.

Beşiktaş\'ta Şenol Güneş: Kovsalar da Gitmem

Son Dakika Spor Beşiktaş'ta Şenol Güneş: Kovsalar da Gitmem - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement