Beşiktaş'ta Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Beşiktaş'ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

Beşiktaş\'ta Trafik Kazası: 1 Yaralı

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU / İstanbul DHABeşiktaş'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yolu ayıran refüje çarparak, takla attı.

18.09.2016 05:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Soner HASIRCIOĞLU/ İstanbul DHA

Beşiktaş'ta direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yolu ayıran refüje çarparak, takla attı. Yaralanan sürücü hastaneye kaldırılırken, araç kullanılamaz hale geldi.

Kaza, 02: 30 sıralarında Barbaros Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 NAZ 75 plakalı aracı ile Beşiktaş'tan Levent istikametine seyir halinde olan Emre Akbulut, bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Akbulut'un kullandığı araç önce yolu ayıran refüje, daha sonra da trafik ışıklarına çarparak, takla attı. Kazayı gören çevredekiler olay yerine koşarak, Emre Akbulut'u aracın içinden çıkardı. Bu sırada diğer sürücüler de durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık görevlileri yaralanan sürücüye ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Polis ekipleri trafiği yavaşlatarak önlem aldı. Ambulansla Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Akbulut'un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.. Kaza yapan araç olay yerine gelen çekici yardımıyla yoldan kaldırılırken, polisin olay ile ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beşiktaş'ta Trafik Kazası: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement