Bilic: Feyenoord'u Elemek İçin Çok Büyük Bir Şansımız Var - Son Dakika
Spor

Bilic: Feyenoord'u Elemek İçin Çok Büyük Bir Şansımız Var

Beşiktaş Teknik Direktörü Bilic, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki eşleşmeleri değerlendirerek, "Feyenoord'u elemek için çok büyük bir şansımız var." dedi.

18.07.2014 16:33  Güncelleme: 16:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki eşleşmeleri değerlendirerek, " Feyenoord'u elemek için çok büyük bir şansımız var" dedi.

Hırvat teknik direktör Bilic, BJK TV'ye yaptığı değerlendirmede, Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda eşleştikleri Feyenoord'un büyük bir geleneğin temsilcisi olduğunu belirterek, "Kağıt üzerinde daha iyi de daha kötüsü de olabilirdi ama şurası kesin ki büyük bir geleneği temsil eden büyük bir takıma karşı oynayacağız" diye konuştu.

Dünya Kupası'nda üçüncü olan Hollanda Milli Takımı'ndaki Feyenoordlu oyunculara dikkati çeken Bilic, şunları söyledi:

"Hollanda takımında yanlış hatırlamıyorsam 4 ya da 5 oyuncuları vardı. Geçen sezonki teknik direktörleri, takım değiştirirken takımın oyuncularından birini götürdü. Bunun yanında geçen sezonki kadrolarından 2-3 oyuncuyu daha kadrolarında tutamadılar. Turu geçmek, Feyenoord'u elemek için çok büyük bir şansımız var. 10-20 yıl önce ilk maçı deplasmanda oynamanın büyük avantajları olduğu düşünülürdü fakat günümüz futbolunda bunun çok da büyük bir avantaj olduğunu düşünmüyorum. Bu eşleşmelerde ilk maçı deplasmanda oynamanın hem olumlu hem olumsuz yanları vardır."

Beşiktaş taraftarına da seslenen Bilic, "Yalnız Feyenoord maçlarında değil, sezonun tamamında özellikle de sezon başında onların desteğini çok ihtiyacımız var. Çok genç bir takımımız var, geçen sezon ve her sezon olacağı gibi onların desteğine çok ihtiyacımız var" şeklinde konuştu. - Leeds

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bilic: Feyenoord'u Elemek İçin Çok Büyük Bir Şansımız Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement