Beşiktaş TV'den Aziz Yıldırım'a "Bebekli" Gönderme - Son Dakika
Spor

Beşiktaş TV'den Aziz Yıldırım'a "Bebekli" Gönderme

BJK TV'de Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı sırasında ağlayan bebek görüntülerinin yayınlanması dikkat çekti.

30.09.2015 14:45  Güncelleme: 15:32

Beşiktaş Kulübü'nün resmi kanalı BJK TV, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı sırasında ağlayan bebek görüntüleri yayınlayarak, ezeli rakiplerine göndermede bulundu.

AĞLAYAN BEBEK GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI

Sarı-lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım, hafta sonu 3-2 kaybettikleri Beşiktaş derbisinin ardından bir basın toplantısı düzenledi. Basın toplantısında ligin başlangıcından itibaren yapılan hakem hatalarını ve TFF'nin disiplin kararlarını eleştiren Yıldırım'ın konuşması sırasında, BJK TV ağlayan bebek görüntüleri yayınladı.

"BİR DEFA YENDİLER DİYE SEVİNMESİNLER"

Bir muhabirin, "Beşiktaş TV'de bebek ağlama videoları yayınlanıyor" bilgisi üzerine Yıldırım, "Bir defa yendiler sevinmesinler bu kadar"dedi. Yıldırım, "Olabilir burada da biz yeneriz. Bir defa yendiler sevinmesinler bu kadar. Yazık. Bizim derdimiz başka. Biz yendik yenilmişiz ne olacak puanlar eşitlenmiş. Burada yeneriz 3 puan öne geçeriz. Biz Fenerbahçe yönetimi olarak bunları aştık. 3 Temmuz'u yaşadık biz."




Beşiktaş TV\'den Aziz Yıldırım\'a "Bebekli" Gönderme

Son Dakika Spor Beşiktaş TV'den Aziz Yıldırım'a 'Bebekli' Gönderme - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ttt: Zamanlama manidar aziz bey takımı sısırdın sısırdın patladın bukadar basit gol attında vermedılermı Trabzona laf atarsınız. Hala uğraşıyorlar diye aylarca konuşursun artık 18 1 Yanıtla
  • BEŞİKTAŞ: ohhh yendik yaa sen ne dersen de şikeci....Şampiyon Beşiktaş 8 2 Yanıtla
  • E.C.: Kapak olmusdur azizeye :-D 5 0 Yanıtla

Advertisement